Ga naar de inhoud

Wagenwerkplaats

Waarom De Wagenwerkplaats

Monumentaal
Terrein met monumentale NS gebouwen.

Levendig
Ruimte voor evenementen, congressen, beurzen, workshops, voorstellingen.

Centraal
Ideaal voor ontmoeten en netwerken.

Ontdek de Wagenwerkplaats

Even sfeerproeven? Laat je in onderstaande video inspireren door deze unieke werklocatie.

Een werklocatie met veel geschiedenis

Van de Rijtuigenloods en het Ketelhuis, tot de Veerensmederij: centraal op het terrein van de Wagenwerkplaats staan de fantastische monumentale gebouwen van NS. Tussen 1903 en 2000 werd vrijwel al het goederenmaterieel van het spoorwegbedrijf hier opgeslagen.

Nu zijn een aantal van de oude fabriekshallen te huur voor activiteiten. Eén ding is zeker: deze werklocatie geeft je bedrijf aanzien en zorgt voor een verhaal achter de locatie van je onderneming.

Ideale plek voor ontmoeten en netwerken

Midden in Nederland ligt De Wagenwerkplaats, pal naast station Amersfoort en met de A28 en A1 om de hoek. Het terrein is ontzettend goed te bereiken per auto, trein, bus of fiets. Kom je wandelen vanuit de stadskern? Dat kost je een half uurtje. Een leuke activiteit voor tijdens de lunchpauze!

Of doe eens een rondje op het terrein, waar regelmatig evenementen, congressen, beurzen, workshops en voorstellingen worden gehouden.

Bekijk De Wagenwerkplaats met de 3D Cityplanner

Ben je benieuwd naar hoe de werklocatie eruit ziet? Bekijk dan de 3D weergave en ontdek het gebied, maar ook de verdeling qua kantoren, winkelruimte, horeca of woonruimte.

Meer weten? Neem contact op met Erwin Bos

Erwin gaat altijd voor samenwerking. Want met elkaar kom je verder, zo luidt zijn overtuiging. Met die instelling is hij een linking pin tussen bedrijfsleven en de gemeente Amersfoort. ‘Met zijn allen vormen wij deze prachtige stad en regio, dus we moeten het samen doen.’

‘Ondernemers lopen weleens tegen vraagstukken of problemen aan. Het mooiste wat ik dan kan doen is een kop koffie met ze drinken en ze hun verhaal laten doen. Goed luisteren is in mijn rol erg belangrijk. En vervolgens zoek ik binnen de gemeente de juiste persoon om tot een oplossing te komen. Met ons Amersfoort Business Team kunnen we zulke processen versnellen, want de lijntjes zijn kort en ons netwerk is groot. Dat lukt niet altijd, maar we gaan er wel voor.’ Meer weten over Erwin? Lees het interview.

Neem contact op met Amersfoort Business

Naam
Naam

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je een vraag over vestigen of ondernemen in Amersfoort? Ben je op zoek naar meer informatie? Vul dan het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Blader door onze diverse werklocaties

Alle werklocaties

Vind jouw ideale plek