Werklocatie

Wagenwerkplaats

Werklocatie

Wagenwerkplaats

Monumentale bron van inspiratie

Aan de rand van het Soesterkwartier ligt De Wagenwerkplaats. Tussen 1903 en 2000 werd vrijwel al het goederenmaterieel van NS hier onderhouden. Het totale terrein is circa 1,5 km lang en 300 meter breed, met centraal op het terrein de monumentale gebouwen: Hoofdgebouw, de Rijtuigenloods, het Ketelhuis en de Veerensmederij. Werken in deze monumentale industriële omgeving werkt inspirerend, geeft uw bedrijf aanzien en zorgt voor een verhaal achter de locatie van uw onderneming.

In het kort

  • Terrein met monumentale NS gebouwen.
  • Ruimte voor evenementen, congressen, beurzen, workshops, voorstellingen
  • Ideaal voor ontmoeten en netwerken

Meer informatie over de Wagenwerkplaats?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste ondernemersnieuws uit Amersfoort? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wagenwerkplaats

Naast Amersfoort CS

Achter Amersfoort Centraal Station ligt De Wagenwerkplaats. Midden in Nederland, pal naast station Amersfoort en met de A28 en A1 om de hoek.

Ontmoeten en netwerken, dat doe je op de Wagenwerkplaats. Op deze locatie is veel mogelijk. Er is ruimte voor evenementen, congressen, beurzen, workshops, jubilea, voorstellingen en nog veel meer. Het buitenterrein van de Wagenwerkplaats bestaat uit mooie pleinen, grasvelden, picknickplaatsen en straten. Ideaal voor markten, wedstrijden, picknicks en andere buitenactiviteiten. Op de Wagenwerkplaats zijn diverse prachtige oude fabriekshallen en een uitstekend uitgeruste theaterzaal te huur.

 

Zij gingen u voor!

Logo NS
Logo Cliniclowns
Logo Railinfra
Logo Holland Opera

Michael Rutgers
Directeur Longfonds

“Wij zitten zo centraal dat wij 20.000 kilometer op jaarbasis besparen aan reiskosten.”

Alles over vestigen

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om zich te vestigen in Amersfoort. Lees waarom ondernemers zich vestigen in Amersfoort in de vestigingsgids.

Bekijk ook andere locaties

Bekijk ook andere locaties

Amersfoort de stad voor uw onderneming?

Ontdek in 5 mails waarom Amersfoort misschien wel de beste vestigingsplek voor uw bedrijf is (stopt automatisch).

Lees meer >

Niks missen?

Meld u dan aan voor de wekelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws uit Amersfoort voor ondernemers via onderstaand formulier.

Meld nu aan!