Ga naar de inhoud

Bergkwartier

Waarom het Bergkwartier?

Locatie
De A28 vind je om de hoek, de middeleeuwse binnenstad is op loopafstand.

Historie
De straatnamen verwijzen naar bijzondere onderdelen van de Nederlandse geschiedenis.

Variëteit
Kleinschalige tot middelgrote bebouwing, voor zowel kleine als grotere bedrijven.

Geïnspireerd op de Nederlandse geschiedenis

Het Bergkwartier bestaat uit kleinschalige tot middelgrote bebouwing – prima voor zowel kleine als grotere bedrijven. Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein of in de wijk.

Het Bergkwartier dankt haar naam aan de Amersfoortse Berg, het meest noordoostelijke gebied van de Utrechtse Heuvelrug. Maar de straatnamen verwijzen naar andere bijzondere onderdelen van de Nederlandse geschiedenis.

Voor ondernemers met een groot netwerk

Ga je naar Het Bergkwartier, dan kom je terecht bij bedrijven die huisvesten in luxe, klassieke kantoorvilla’s. Er zijn dan ook veel notarissen, makelaars en vergelijkbare beroepsgroepen te vinden in de unieke, statige panden op De Berg.

Het terrein leent zich perfect voor ondernemers met een groot netwerk: de op- en afritten van de A28 vind je om de hoek, en de culinaire restaurants in de binnenstad zijn op loopafstand. Hoe fijn is dat?

Meer weten? Neem contact op met Erwin Bos

Erwin gaat altijd voor samenwerking. Want met elkaar kom je verder, zo luidt zijn overtuiging. Met die instelling is hij een linking pin tussen bedrijfsleven en de gemeente Amersfoort. ‘Met zijn allen vormen wij deze prachtige stad en regio, dus we moeten het samen doen.’

‘Ondernemers lopen weleens tegen vraagstukken of problemen aan. Het mooiste wat ik dan kan doen is een kop koffie met ze drinken en ze hun verhaal laten doen. Goed luisteren is in mijn rol erg belangrijk. En vervolgens zoek ik binnen de gemeente de juiste persoon om tot een oplossing te komen. Met ons Amersfoort Business Team kunnen we zulke processen versnellen, want de lijntjes zijn kort en ons netwerk is groot. Dat lukt niet altijd, maar we gaan er wel voor.’ Meer weten over Erwin? Lees het interview.

Neem contact op met Amersfoort Business

Naam
Naam

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je een vraag over vestigen of ondernemen in Amersfoort? Ben je op zoek naar meer informatie? Vul dan het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Blader door onze diverse werklocaties

Alle werklocaties

Vind jouw ideale plek