Ga naar de inhoud

Welke netwerken zijn er in Amersfoort?

In Amersfoort heerst een levendig ondernemersklimaat met inspirerende netwerken. Speciaal voor jonge ondernemers, MKB en zzp’ers, of vrouwelijke ondernemers, maar ook voor bedrijven uit verschillende sectoren of bij jou in de buurt. We zetten ze allemaal voor je op een rijtje!

Dit vinden ondernemers van netwerken in Amersfoort

Ik ben lid van Eemlands Vrouwen Netwerk (EVON). Daar kan ik in een informele setting sparren met andere inspirerende vrouwen, zowel op het zakelijke als het persoonlijke vlak. Zo sta ik niet alleen en kom ik verder

Sonja Jansen Stress- en Burnout coach & vertrouwenspersoon   Sonja Jansen in Vathorst in Vathorst

We zijn lid van meerdere bedrijvenverenigingen, om elkaar te ontmoeten, van elkaar te leren en ons bedrijventerrein De Hoef een stem te geven

Ilja de Wolf Directeur   Bouwbedrijf A. Huurdeman in De Hoef

Ik omring mij graag met ondernemers! Niet allen om mijn netwerk uit te breiden of om er business uit te halen, maar vooral omdat ik het gewoon leuk vind om andere ondernemers te ontmoeten. We hebben tenslotte dezelfde passie!

Linda van de Bunt Eigenaar   Ami Facility in De Wieken – Vinkenhoef

Je kunt de beste accountant van Nederland zijn, maar als niemand je kent heb je geen business. Netwerken versterkt relaties, alle vormen van samenwerking en zorgt voor continuïteit in het bedrijf.

Rolf van der Steeg Relatemanager   Alfa accountants en Adviseurs in Nijkerk

Het belang van ondernemersverenigingen

”De ondernemersverenigingen behartigen de belangen van de lokale ondernemers. Zo blijven wij als Amersfoort Business Team op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt. Het is heel waardevol om via deze weg contact te hebben met het bedrijfsleven, zeker omdat het niet mogelijk is om alle ondernemers 1 op 1 te spreken. Elkaar weten te vinden is belangrijk voor de verbinding en draagt bij aan de sociale, maatschappelijke en economische betrokkenheid voor de ondernemers, de gemeente en de stad.”

Meer weten? Neem contact op met Mathilde van der Sanden

Mathilde brengt ondernemers graag met elkaar in contact. Want dan kan zomaar een mooie samenwerking ontstaan. Als geen ander weet ze: met de energie van ondernemend Amersfoort zit het wel goed. ‘Amersfoort is een stad met een hart.’

‘Werken met en voor ondernemers vind ik superinteressant. Ik hou van het DNA dat zij hebben: zelfsturend, innovatief en oplossingsgericht. Eigenschappen die ik herken en waarvan ik in de omgang met ondernemers energie krijg. Ik leef me in, luister goed en vraag door: hoe kan ik je écht helpen? Wij kunnen geen ijzer met handen breken, maar ik zoek dan altijd verder: wat kan er wél?’ Meer weten over Mathilde? Lees het interview.

 

Neem contact op met Amersfoort Business

Naam
Naam

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je een vraag over vestigen of ondernemen in Amersfoort? Ben je op zoek naar meer informatie? Vul dan het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.