Centrum

Werklocatie

Centrum

Hét middelpunt van Nederland

Bijzondere kantoren en werkplekken in een kleurrijke omgeving. Op steenworp afstand van de levendige, veelzijdige en eigenwijze historische stadskern. De organisaties die hier gevestigd zijn, zijn zeer divers. Hier vindt u winkeliers, advocaten, architecten, huisartsen, jeugdzorg, makelaars of het Regionaal Instituut voor dyslexie. En op een paar minuten lopen vanaf het Stadhuis bevindt zich de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. Hoe gevarieerd wilt u het hebben? Zowel oude als moderne panden van klein tot groot; iedereen voelt zich thuis in het centrum.

In het kort

  • Winkels, restaurants, theater en bioscoop nabij.
  • Centraal station op loopafstand.
  • Veel overheid en non-profit organisaties.
Centrum-1-min

20.000 m2
beschikbare kantoorruimte

Meer dan 10
parkeergarages

Goed bereikbaar

Sectoren:
zakelijke dienstverlening, management-advies

Meer informatie over het Stadshart?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste ondernemersnieuws uit Amersfoort? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Werklocatie Centrum Amersfoort

Centrum van het middelpunt

Door de centrale ligging in Nederland is het centrum van Amersfoort perfect bereikbaar vanuit het hele land. Niet alleen via de A1 en de A28, ook het NS-station Amersfoort heeft uitstekende directe treinverbindingen naar en van Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Schiphol en Berlijn.

De binnenstad kenmerkt zich door historische bebouwing (binnenstad) terwijl de moderne kantoorpanden aan de Stadsring staan. Aan de voorkant van de Stadsring is er een zeer stedelijk milieu en aan de achterkant grenst het aan rustige, binnenstedelijke woonmilieus.

De grote variatie aan panden biedt voor verschillende ontwikkelingen perspectief. Op loopafstand van winkels, restaurants, theater en bioscoop.

Zij gingen u voor!

Rond het historische stadscentrum hebben zich bedrijven en instellingen gevestigd als de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Adecco, Uitgeverij Deviant, LVB Networks, Enrise en Bierbrouwerij De Drie Ringen.

logo Adecco
Logo RID Dyslexie
Logo Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed

Michael Rutgers
Directeur Longfonds

“Wij zitten zo centraal dat wij 20.000 kilometer op jaarbasis besparen aan reiskosten.”

Alles over vestigen

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om zich te vestigen in Amersfoort. Lees waarom ondernemers zich vestigen in Amersfoort in de vestigingsgids.

Amersfoort de stad voor uw onderneming?

Ontdek in 5 mails waarom Amersfoort misschien wel de beste vestigingsplek voor uw bedrijf is (stopt automatisch).

Lees meer >

Niks missen?

Meld u dan aan voor de wekelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws uit Amersfoort voor ondernemers via onderstaand formulier.

Meld nu aan!