Werklocatie

Vathorst

Kees Smit

Visitekaartje aan de A1

45 hectare
vestigingsruimte

A1 & A28
gemakkelijk dichtbij

Ruime parkeergelegenheid
op eigen kavels

Dit bedrijvenpark vormt door zijn directe ligging langs de A1 het visitekaartje van Amersfoort. De werkomgeving heeft een verzorgd en uitnodigend karakter. Met vestigingsmogelijkheden in de geluidswal.

In het kort

  • Directe aansluiting op de A1.
  • Schiphol op korte afstand.
  • Voornamelijk perifere detailhandel.
Bedrijventerrein Vathorst Amersfoort

A1 locatie

Bedrijvenpark Vathorst is de enige echte A1 locatie van Nederland! Het ligt aan de noordkant van Amersfoort ten noordwesten van het knooppunt Hoevelaken en strekt zich uit langs de A1. Het bedrijvenpark heeft een directe aansluiting op de A1. De aansluiting op de A28 zorgt voor een goede verbinding van en naar het noorden. Daardoor is het bedrijvenpark zeer goed bereikbaar.

Vathorst heeft zijn eigen NS-station en daarmee ook een directe verbinding met de rest van Nederland. Schiphol ligt op korte afstand.

Voor het gebied is een bijzonder en doordacht ruimtelijk concept uitgewerkt, dat een hoogwaardige, samenhangende en parkachtige uitstraling heeft. Zo ontstaat een overzichtelijk, samenhangend en flexibel bedrijventerrein, waar zowel huidige als toekomstige generatie bedrijven optimaal kunnen functioneren.

Zij gingen u voor!

Ikea, Kees Smit Tuinmeubelen, Prénatal, Yokogawa Europe B.V., Loods 5, Extron Europe, Verbufa, NutriSense.

Logo Kees Smit
Logo Ikea
Logo Loods5
Logo Prenatal
Logo Yokogawa

Meer informatie over Vathorst en haar ondernemingen is te vinden op de website van Parkmanagement Bedrijvenpark Vathorst.

Henk Smit
Directeur Kees Smit Tuinmeubelen

“We werden getipt over bedrijvenpark Vathorst. We zijn gaan kijken en waren gelijk enthousiast.”

Alles over vestigen in Amersfoort bij de hand?

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om zich te vestigen in Amersfoort. Lees waarom ondernemers zich vestigen in Amersfoort in de vestigingsgids.

Amersfoort de stad voor uw onderneming?

Ontdek in 5 mails waarom Amersfoort misschien wel de beste vestigingsplek voor uw bedrijf is (stopt automatisch).

Lees meer >

Niks missen?

Meld u dan aan voor de wekelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws uit Amersfoort voor ondernemers via onderstaand formulier.

Meld nu aan!