Ga naar de inhoud

Verhalen van Amersfoortse ondernemers

Amersfoort staat bekend om haar innovatieve en inspirerende ondernemers. Blijf daarom op de hoogte van de verhalen uit de stad: van business events en nieuwe samenwerkingen, tot bijzondere interviews en belangrijke updates.

Nieuwste verhalen uit de stad

Gezondheid

10-04-2024

Zet je afdeling op straat!

Raakt jouw accu op kantoor snel leeg? Zit het stroomnet van je werknemers vaak overvol? Dan is er maar één oplossing denkbaar: trek eropuit met je volledige afdeling! Door te bewegen tijdens de werkdag zorg je naast hernieuwde energie en een opgewekte sfeer ook voor een toename aan productiviteit. Op AmersfoortBusiness.com vind je handige tips om de batterij weer op te laden.

Lees verder

Onderwijs

10-04-2024

HU-studenten zetten Amersfoort & hun opleiding op de kaart

Eerstejaars HU-studenten van de opleiding Ondernemerschap & Retail Management, gingen in hun eerste week een challenge aan. Maak een promotiefilm over het ondernemerschap in Amersfoort. Met de thema’s: sport, cultuur, ambacht en kunst.

Lees verder

Onderwijs

20-02-2024

SOMT University of Physiotherapy: Werken aan duurzame gezondheid

In 2022 is SOMT University of Physiotherapy gestart met een onderzoek onder 2500 bewoners van de gemeente Amersfoorters in de leeftijd van 55 tot 75 jaar. Met nieuwe onderzoekstechnologieën en moderne meetapparatuur brengt SOMT hun zorgbehoefte in kaart, met bijzondere aandacht voor de facetten die mensen kwetsbaar maken. Over een aantal jaar moet dat SOMT in staat stellen om middels advies te voorkomen dat mensen kwetsbaar worden.

Lees verder

Ondernemen

03-10-2023

Amersfoort wil meer!

Amersfoort is met circa 160.000 inwoners hard gegroeid in de afgelopen jaren en daar komt nog eens een groei van ongeveer 9% bovenop tot in 2030. Niet gek, dat deze stad met een sterke regionale centrumfunctie ongeveer 170.000 bezoekers per week trekt. Amersfoort behoort daarmee tot de grotere steden in Nederland. Volgens bureau Goudappel Coffeng behoort Amersfoort al jaren tot de meest vitale winkelgebieden.

Lees verder

Ondernemen

15-09-2023

Firma Zoethout geeft meubels een tweede leven

Amersfoort bruist van de creativiteit. Niet alleen op cultureel gebied, maar ook binnen het ondernemerschap. Neem bijvoorbeeld Firma Zoethout. Dit bedrijf in het Leusderkwartier verkoopt vintage meubels, die de kundige dames van top tot teen hebben opgeknapt.

Lees verder

Gezondheid

13-09-2023

Sportivate zet je in beweging met de Business Games

Het is de hoogste tijd om tijdens je werk ook aandacht te hebben voor je werkgeluk en werkplezier. Wij doen niks anders dan bedrijven ondersteunen met de inrichting van een actieve en inspirerende werkomgeving.

Lees verder
Toont 1-6 berichten van een totaal van 59
Blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws uit Amersfoort

Naam
Naam