Ga naar de inhoud

Flexwerkplekken

Prettige flexwerkplekken in Amersfoort

Werk je vaak thuis of op kantoor en wil je een keer wat anders? Het kan fijn zijn om je werkplek af te wisselen. Je wilt een mooie werkomgeving waar je in stilte kan werken of met klanten en relaties kunt afspreken. In deze blog hebben we een paar flexwerkplekken in Amersfoort op een rijtje gezet. Dan kan je zelf kiezen welke bij jou past.

Peer!

Maanlander 14A
Peer! (een Seats2meet locatie) – Vergaderen in Amersfoort

Peer! is een gastvrije locatie in Amersfoort-Noord. Peer onderscheidt zich door zijn klantgerichtheid en persoonlijke aandacht. Het is een rustige plek waar je jezelf kan zijn en anderen kan ontmoeten. Wil je ook blijven lunchen? Elke dag kan je je opgeven voor de gezonde netwerklunch: gezellig samen eten en netwerken!

Van der Valk Business Center

Ruimtevaart 24
Van der Valk Business Center Amersfoort – Flexwerkplek huren Amersfoort Noord A1

In het Van der Valk Hotel hebben ze op de derde verdieping een Business Center. Daar kan je plaatsnemen in De Resident. Een fijne ruimte om comfortabel je werk te kunnen doen. Naast verschillende werkplekmogelijkheden kan je ook gebruik maken van de faciliteiten in het hotel, zoals de pingpongtafel, koffiebar, de twee restaurants en het fitnesscentrum.

Data Club Offices

Data Club Offices – Flexwerkplekken

Bij Data Club Offices hebben ze twee verschillende flexwerkplekken. Er zijn zithoekjes die perfect zijn om in stilte te kunnen werken. Heb je liever wat meer reuring in de tent? Neem plaats op één van de banken in de hal of in de bedrijfskantine waar je meteen een lekkere lunch kan scoren.

Newday Offices

Maanlander 47
Newday Offices Amersfoort – Kantoren en Werkplekken

Bij Newday Offices voel je je meteen thuis. Er hangt een ondernemende en dynamische sfeer. Elke dag staat er een Clubmanager voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Op de begane grond vind je het Newday Café, gecombineerd met een algemene werkruimte waar je gratis gebruik van kan maken. Blijf je ook gezellig lunchen? In het café verzorgen ze een gezond buffet.

The Office Operators

Smallepad 32
The Office Operators – Kantoorruimte huren Nederland

Bij The Office Operators krijg je meteen een warm welkom. Er zijn genoeg gezellige werkplekken waar je plaats kan nemen. Je kan op de begane grond terecht of op één van de andere verdiepingen met prachtig uitzicht over de stad. The Office Operators zit vlakbij het Centraal Station en het centrum van Amersfoort.

De Nieuwe Stad

Oliemolen 18 A
De Nieuwe Stad – Flexwerkplekken

Bij De Nieuwe Stad valt de industriële sfeer meteen op. Door de grote ramen heb je een mooie en lichte werkplek. Eén van de voordelen van deze locatie is dat je op het laatste moment nog kan beslissen om hier te komen werken. In de app van De Nieuwe Stad kan je heel gemakkelijk jouw werkplek reserveren.

De Werkvilla

Utrechtseweg 129
Bergkwartier – Flexwerkplekken

Dit royale kantoorpand huisvest diverse vaste kantoorruimtes en flexwerkplekken, voorzien van alle faciliteiten die je nodig hebt. Of je nu ZZP’er bent of op zoek naar een eigen kantoorruimte voor jouw team; je vindt hier een passende, stijlvolle werkplek.

Seats2Meet

Stationsplein 49
Seats2Meet – Flexwerkplekken

‘Centraal gelegen, inspirerend ingericht, interessant waardenetwerk, ideaal om te flexwerken: dat is Seats2meet Amersfoort CS” aldus een van de vaste flexwerkers.

Naast veertien meetingspaces biedt Seats2meet Amersfoort CS veertig werkplekken voor zp’ers (zelfstandig professionals). In de centrale workspace kunnen ZP’ers werken, ontmoeten en kosteloos gebruik maken van wifi, koffie, thee en regelmatig ook een lunch. In ruil hiervoor worden de flexwerkers gevraagd hun ‘sociaal kapitaal’ te delen met de andere aanwezigen. Zo bestaat er een waardenetwerk rondom Seats2meet station Amersfoort.

Creative Collab 033

Stadsring 37
Creative Collab 033 – Flexwerkplekken

Creative Collab 033 is een werkomgeving waar creativiteit geen grenzen kent, waar ervaren freelancers en bedrijven elkaar inspireren en het beste uit elkaar naar boven halen. Een plek waar nieuwe verbindingen en vriendschappen ontstaan. Maar vooral de plek waar nieuwe merken ontstaan en waar jij onderdeel van kan worden.

Vaste werkplek
Bij Creative Collab kun je een vaste of flexibele werkplek huren. Zo kun jij wanneer je wil werken op dé coworking space voor Amersfoortse creatieven en commerciële specialisten. Dit kan voor jezelf als freelancer, of je hele team. We overleggen graag over de mogelijkheden.

Flexplekken
Wil je graag een dagje komen werken? Leuk! Er zijn bij ons ook plekken beschikbaar voor mensen die voor een enkele dag een werkplek zoeken. Je bent van harte welkom!

Meest gelezen artikelen

Ondernemen

18-02-2022

Earth Valley

‘Met Earth Valley creëren we een ecosysteem dat sterk bijdraagt aan grote maatschappelijke opgaven.’

Lees verder

Gezondheid

24-01-2022

Gezondheid in de regio

‘Wij willen gezondheid in de regio op een hoger niveau krijgen.’

Lees verder

Ondernemen

15-09-2023

Firma Zoethout geeft meubels een tweede leven

Amersfoort bruist van de creativiteit. Niet alleen op cultureel gebied, maar ook binnen het ondernemerschap. Neem bijvoorbeeld Firma Zoethout. Dit bedrijf in het Leusderkwartier verkoopt vintage meubels, die de kundige dames van top tot teen hebben opgeknapt.

Lees verder
Bekijk alle artikelen
Leer ondernemend Amersfoort beter kennen
Blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws uit Amersfoort

Naam
Naam