Ga naar de inhoud

De Wieken

Een groene, verantwoorde werkomgeving

De Wieken maakt onderdeel uit van een groter terrein: De Wieken-Vinkenhoef. Voornamelijk sectoren als transport, bouw, ICT, technische dienstverlening en retail vestigen zich hier.

Amersfoort streeft ernaar om koploper te zijn op het gebied van duurzaamheid. Dat zien we in de toekomst ook terug in De Wieken: het terrein wordt volledig CO₂-neutraal en circulair.

Hoe? Onder andere door meervoudig grondgebruik te stimuleren en slimme watercompensatie in te zetten. Je onderneemt dus in een functioneel en moderne werklocatie!

Logistieke toplocatie van Amersfoort

De Wieken heeft een sterke oriëntatie op de logistieke sector. En dat is niet verwonderlijk: door de ideale ligging aan de snelwegen A1 en A28 vormt het terrein de strategische toegangspoort. Dit naar zowel de mainports van Nederland als Duitsland.

Kies voor je De Wieken? Dan krijg je bereikbaarheid en saamhorigheid op hun best.

Cijfers De Wieken/Vinkenhoef

✔Arbeidsplaatsen: 1.985
✔Hectare: 32 ha
✔Goede busverbinding

Top 3 SBI sectoren:
1. Groot en detailhandel; reperatie auto
2. vervoer en opslag
3. Advisering, onderzoek, special. Zakelijke dienstverlening

Bekijk De Wieken met de 3D Cityplanner

Ben je benieuwd naar hoe de werklocatie eruit ziet? Bekijk dan de 3D weergave en ontdek het gebied, maar ook de verdeling qua kantoren, winkelruimte, horeca of woonruimte.

Meer weten? Neem contact op met Erwin Bos

Erwin gaat altijd voor samenwerking. Want met elkaar kom je verder, zo luidt zijn overtuiging. Met die instelling is hij een linking pin tussen bedrijfsleven en de gemeente Amersfoort. ‘Met zijn allen vormen wij deze prachtige stad en regio, dus we moeten het samen doen.’

‘Ondernemers lopen weleens tegen vraagstukken of problemen aan. Het mooiste wat ik dan kan doen is een kop koffie met ze drinken en ze hun verhaal laten doen. Goed luisteren is in mijn rol erg belangrijk. En vervolgens zoek ik binnen de gemeente de juiste persoon om tot een oplossing te komen. Met ons Amersfoort Business Team kunnen we zulke processen versnellen, want de lijntjes zijn kort en ons netwerk is groot. Dat lukt niet altijd, maar we gaan er wel voor.’ Meer weten over Erwin? Lees het interview.

Neem contact op met Amersfoort Business

Naam
Naam

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je een vraag over vestigen of ondernemen in Amersfoort? Ben je op zoek naar meer informatie? Vul dan het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Blader door onze diverse werklocaties

Alle werklocaties

Vind jouw ideale plek