Bedrijven op werklocatie De Brand

Werklocatie

De Brand

Burning to do Business

Kantorenpark De Brand is een kleinschalig terrein met een viertal kantoorgebouwen aan de noordkant van Amersfoort. De Brand wordt direct ontsloten door de Rondweg-Oost en ligt op twee minuten afstand van afrit 13 (Amersfoort-Noord) aan de rijksweg A1.

Met het openbaar vervoer is door middel van buslijnen 4 en 5 het NS-station Amersfoort Schothorst binnen vijf minuten te bereiken. Vanaf NS-station Amersfoort Schothorst zijn er verbindingen met het Centraal Station Amersfoort en onder meer Schiphol.

In het kort

  • Direct gelegen aan de A1
  • Kantorenvoorraad 18.000 m²
  • Autobereikbaarheid uitstekend
De Brand Amersfoort

Meer informatie over De Brand?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Werklocatie De Brand Amersfoort

Ideale ligging

Absolute top zichtlocatie langs de snelweg A1 op ongeveer 7 kilometer afstand van het centrum van Amersfoort. Het kantorenpark ligt aan de noordkant op een kleinschalig terrein en vormt de entree van kantoren- en bedrijventerrein De Hoef in Amersfoort-Noord. De Brand wordt direct ontsloten middels de Rondweg-Oost en ligt op 2 min. afstand van afrit 13 aan de A1. Met de buslijnen 4 en 5 is het NS-station Amersfoort Schothorst binnen 5 minuten te bereiken.

Vliegveld Schiphol ligt op 50 kilometer afstand, en de dichtstbijzijnde grote stad is Utrecht. Met het treinstation van Amersfoort op loopafstand (nauwelijks 1,5 kilometer), heeft u zowel het vliegveld als de hoofdstad binnen handbereik. -

Zij gingen u voor!

BPD Bouwfonds, Livera BV, Onderwijsgroep Amersfoort, Hollister, Servoy, Het Onderwijsbureau, Potters Nederland B.V.

Boudewijn de Vries
Bedrijfsleider Wolter & Dros

“Als je wilt, kun je in deze stad elke avond naar een netwerkbijeenkomst.”

Alles over vestigen

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om zich te vestigen in Amersfoort. Lees waarom ondernemers zich vestigen in Amersfoort in de vestigingsgids.

Amersfoort de stad voor uw onderneming?

Ontdek in 5 mails waarom Amersfoort misschien wel de beste vestigingsplek voor uw bedrijf is (stopt automatisch).

Lees meer >

Niks missen?

Meld u dan aan voor de wekelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws uit Amersfoort voor ondernemers via onderstaand formulier.

Meld nu aan!