Ga naar de inhoud

De Brand

Waarom De Brand?

Bereikbaarheid
Gelegen langs de A1, Station Schothorst op een paar minuten afstand.

Saamhorigheid
Een overzichtelijk terrein en contact met je naburige ondernemers zoals nergens anders.

Ruimtelijk
Het kantorenvoorraad van 18.000m² geeft genoeg ruimte voor diverse ondernemers.

Gebrand om zaken te doen

De Brand is een overzichtelijk bedrijventerrein met een viertal kantoorgebouwen aan de noordkant van Amersfoort. Het kantorenvoorraad van 18.000m² geeft genoeg ruimte voor allerlei soorten bedrijven.

Het gezellige terrein bevindt zich langs de A1, op een paar kilometer afstand van het historische centrum. Ook het winkelcentrum Emiclaer ligt om de hoek. Ideaal voor ondernemers die hun klanten graag in stadse gezelligheid ontvangen.

Zit je klant wat verderop en ga je op zakenreis? De trein heb je vanaf het kantoor zo gepakt en je rijdt binnen een minuutje de snelweg op.

Rustgevend terrein met ijverige professionals

BDP Bouwfonds, Livera BV, Onderwijsgroep Amersfoort, Hollister Servoy: al deze bedrijven vind je op het bedrijventerrein.

Ondernemen in De Brand zorgt voor rust, ruimte en contact met je naburige ondernemers zoals nergens anders. Een prettige, knusse werkplek gegarandeerd.

Cijfers De Brand

✔Arbeidsplaatsen: 765
✔Hectare: 90 ha
✔Goede busverbinding

Top 3 SBI sectoren:
1. Vervoer en opslag
2. Groot en detailhandel
3. Advisering, onderzoek, special. Zakelijke dienstverlening

Bekijk De Brand met de 3D Cityplanner

Ben je benieuwd naar hoe de werklocatie eruit ziet? Bekijk dan de 3D weergave en ontdek het gebied, maar ook de verdeling qua kantoren, winkelruimte, horeca of woonruimte.

Meer weten? Neem contact op met Erwin Bos

Erwin gaat altijd voor samenwerking. Want met elkaar kom je verder, zo luidt zijn overtuiging. Met die instelling is hij een linking pin tussen bedrijfsleven en de gemeente Amersfoort. ‘Met zijn allen vormen wij deze prachtige stad en regio, dus we moeten het samen doen.’

‘Ondernemers lopen weleens tegen vraagstukken of problemen aan. Het mooiste wat ik dan kan doen is een kop koffie met ze drinken en ze hun verhaal laten doen. Goed luisteren is in mijn rol erg belangrijk. En vervolgens zoek ik binnen de gemeente de juiste persoon om tot een oplossing te komen. Met ons Amersfoort Business Team kunnen we zulke processen versnellen, want de lijntjes zijn kort en ons netwerk is groot. Dat lukt niet altijd, maar we gaan er wel voor.’ Meer weten over Erwin? Lees het interview.

Neem contact op met Amersfoort Business

Naam
Naam

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je een vraag over vestigen of ondernemen in Amersfoort? Ben je op zoek naar meer informatie? Vul dan het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Blader door onze diverse werklocaties

Alle werklocaties

Vind jouw ideale plek