Ga naar de inhoud

Calveen

Waarom Calveen?

Bereikbaarheid
Calveen ligt direct aan de snelweg A1 en dichtbij de snelweg A28.

Inspirerend
De straten van het bedrijventerrein zijn genoemd naar raketten, ruimtevaartuigen en satellieten.

Omgeving
Een ruimtelijke, industriële omgeving met zicht op de stad.

Ruimtelijke omgeving met zicht op de stad

Calveen is een gemengd kantoren- en bedrijventerrein. Het heeft een oppervlakte van 62 hectare en biedt ruimte aan bedrijven in de productie, groothandel en kleinschalige zakelijke dienstverlening.

Heb je vaak klanten of leveranciers op bezoek? Calveen ligt direct aan de A1 en dichtbij de A28. Je bedrijfspand is dus makkelijk te bereiken en biedt voldoende parkeergelegenheid voor gasten.

Daarnaast kun je gebruik maken van de diverse busverbindingen naar Amersfoort Centraal en Amersfoort Schothorst.

Een bedrijventerrein tussen de sterren

Wist je dat de straten van Calveen zijn vernoemd naar raketten, ruimtevaartuigen en satellieten? En dat past wel: op dit bedrijventerrein vliegen de inspirerende ideeën je namelijk om de oren.

Kom je naar Calveen, dan deel je het luchtruim met verfrissende ondernemingen zoals Mercedes-Benz en Brunotti.

Cijfers Calveen

✔Arbeidsplaatsen: 3.774
✔Hectare: 62 ha
✔Goede busverbindingen

Top 3 SBI sectoren:
1. Groot en detailhandel; reparaties auto
2. Financiële instelling
3. Advisering, onderzoek, special. Zakelijke dienstverlening

Bekijk Calveen met de 3D Cityplanner

Ben je benieuwd naar hoe de werklocatie eruit ziet? Bekijk dan de 3D weergave en ontdek het gebied, maar ook de verdeling qua kantoren, winkelruimte, horeca of woonruimte.

Meer weten? Neem contact op met Erwin Bos

Erwin gaat altijd voor samenwerking. Want met elkaar kom je verder, zo luidt zijn overtuiging. Met die instelling is hij een linking pin tussen bedrijfsleven en de gemeente Amersfoort. ‘Met zijn allen vormen wij deze prachtige stad en regio, dus we moeten het samen doen.’

‘Ondernemers lopen weleens tegen vraagstukken of problemen aan. Het mooiste wat ik dan kan doen is een kop koffie met ze drinken en ze hun verhaal laten doen. Goed luisteren is in mijn rol erg belangrijk. En vervolgens zoek ik binnen de gemeente de juiste persoon om tot een oplossing te komen. Met ons Amersfoort Business Team kunnen we zulke processen versnellen, want de lijntjes zijn kort en ons netwerk is groot. Dat lukt niet altijd, maar we gaan er wel voor.’ Meer weten over Erwin? Lees het interview.

Neem contact op met Amersfoort Business

Naam
Naam

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je een vraag over vestigen of ondernemen in Amersfoort? Ben je op zoek naar meer informatie? Vul dan het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Blader door onze diverse werklocaties

Alle werklocaties

Vind jouw ideale plek