Ga naar de inhoud

De Nieuwe Stad

Waarom De Nieuwe Stad?

Dynamisch
Een plek waar samenwerking, kennisdeling, kunst en cultuur tot stand komt.

Diversiteit
Middeleeuws stadscentrum en het moderne Eemplein op loopafstand.

Cultuur
Podium voor bijzondere festivals en optredens, zowel binnen als buiten.

Ontdek De Nieuwe Stad

Even sfeerproeven? Laat je in onderstaande video inspireren door deze unieke werklocatie.

Een duurzame, zelfvoorzienende stad

Originele ideeën, innovatieve communicatiestrategieën, oplossingen voor onoplosbaar lijkende problemen. Ze komen allemaal voorbij in De Nieuwe Stad. Ooit de thuisbasis van de Prodentfabriek, nu een dynamische plek voor samenwerking en kennisdeling.

Je kunt er ook genieten van goede restaurants, cultuur, een aantal authentieke winkeltjes en historische gebouwen.

De levendigheid van een 18-uurs dynamiek

De Nieuwe Stad ligt vlakbij het historische stadscentrum en het Eemplein. In de directe omgeving zijn diverse horecagelegenheden. Met de auto is deze locatie uitstekend te bereiken en is de historische binnenstad op loopafstand.

Het publiekscomplex en oude zeepfabriek Rohm & Haas behoort tot het industrieel erfgoed van Amersfoort en biedt volop plaats en ruimte voor ondernemers uit allerlei vakgebieden. Gezocht wordt naar een optimale mix van ondernemingen, waarbij partijen elkaar aanvullen.

Naast ondernemerschap en creativiteit is er ook ruimte voor ontmoetingen, horeca, onderwijs, exposities en tentoonstellingen.

Meer weten? Neem contact op met Erwin Bos

Erwin gaat altijd voor samenwerking. Want met elkaar kom je verder, zo luidt zijn overtuiging. Met die instelling is hij een linking pin tussen bedrijfsleven en de gemeente Amersfoort. ‘Met zijn allen vormen wij deze prachtige stad en regio, dus we moeten het samen doen.’

‘Ondernemers lopen weleens tegen vraagstukken of problemen aan. Het mooiste wat ik dan kan doen is een kop koffie met ze drinken en ze hun verhaal laten doen. Goed luisteren is in mijn rol erg belangrijk. En vervolgens zoek ik binnen de gemeente de juiste persoon om tot een oplossing te komen. Met ons Amersfoort Business Team kunnen we zulke processen versnellen, want de lijntjes zijn kort en ons netwerk is groot. Dat lukt niet altijd, maar we gaan er wel voor.’ Meer weten over Erwin? Lees het interview.

Neem contact op met Amersfoort Business

Naam
Naam

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je een vraag over vestigen of ondernemen in Amersfoort? Ben je op zoek naar meer informatie? Vul dan het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Blader door onze diverse werklocaties

Alle werklocaties

Vind jouw ideale plek