Werklocatie

De Nieuwe Stad

Werklocatie

De Nieuwe Stad

Ondernemen in een industriële omgeving

Originele ideeën, innovatieve communicatiestrategieën, oplossingen voor onoplosbaar lijkende problemen. Ze komen allemaal voorbij in De Nieuwe Stad. De plek die ooit de thuisbasis was van o.a. de tandpastafabriek van Prodent en de zeepfabriek van Rohm & Haas, is getransformeerd tot een dynamische plek waar samenwerking en kennisdeling tot stand komt. Het is een ‘stad in een stad’ waar je niet alleen kunt ondernemen, creëren, leren, flexwerken en vergaderen, maar ook kunt recreëren. Door te genieten van goede restaurants, cultuur, een aantal authentieke winkeltjes en natuurlijk de bijzondere historische gebouwen.

In het kort

  • Een dynamische plek waar samenwerking, kennisdeling, kunst en cultuur tot stand komt.
  • Historische stadscentrum en het Eemplein op loopafstand.
  • Podium voor bijzondere festivals en optredens, zowel binnen als buiten.

Meer informatie over de Nieuwe Stad?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste ondernemersnieuws uit Amersfoort? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Werklocatie Oliemolenkwartier

Ideale ligging

De Nieuwe Stad ligt vlakbij het historische stadscentrum en het Eemplein. In de directe omgeving zijn diverse horecagelegenheden. Met de auto is deze locatie uitstekend te bereiken en is de historische binnenstad op loopafstand.

Het publiekscomplex en oude zeepfabriek Rohm & Haas behoort tot het industrieel erfgoed van Amersfoort en biedt volop plaats en ruimte voor ondernemers uit allerlei vakgebieden. Gezocht wordt naar een optimale mix van ondernemingen, waarbij partijen elkaar aanvullen.

Naast ondernemerschap en creativiteit is er ook ruimte voor ontmoetingen, horeca, onderwijs, exposities en tentoonstellingen.

Zij gingen u voor!

Logo Picnic
Logo Hoog Vuur
Logo AV Brothers
Logo Zwaan Advocatuur
Logo MBO Amersfoort

Bülent Yokus

“Er bloeit hier een nieuwe economie.”

Alles over vestigen

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om zich te vestigen in Amersfoort. Lees waarom ondernemers zich vestigen in Amersfoort in de vestigingsgids.

Bekijk ook andere locaties

Bekijk ook andere locaties

Amersfoort de stad voor uw onderneming?

Ontdek in 5 mails waarom Amersfoort misschien wel de beste vestigingsplek voor uw bedrijf is (stopt automatisch).

Lees meer >

Niks missen?

Meld u dan aan voor de wekelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws uit Amersfoort voor ondernemers via onderstaand formulier.

Meld nu aan!