Werklocatie

Podium

Werklocatie

Podium

Kantoorkavels in Podium, Amersfoort

In de moderne, gemengde woon- en werkwijk in wording Podium ligt direct aan de Rijksweg A28. Hier zijn kantoorkavels op zichtlocaties beschikbaar die ruimte geven voor de bouw van ongeveer 10.000 m² aan kantoren, die in nauwe samenhang met het groene decor zijn ontworpen.

In het kort

  • Uitstekend bereikbaar via A1, A28 en trein.
  • Gemengde woon- en werkwijk in groen decor.
  • Station, winkel-, sport- en horecavoorzieningen nabij.
Podium Vathorst-11kl
  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste ondernemersnieuws uit Amersfoort? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
KantorenPark Podium Amersfoort

Ideale ligging

Podium heeft een uitstekende ligging: direct aan de A28 op de lijn Utrecht-Amersfoort-Zwolle met een afslag vlakbij. Ook via de A1 en knooppunt Hoevelaken is het park goed bereikbaar. In de moderne stadswijk Podium bent u zichtbaar voor een breed publiek.

De kantoren en kantoorkavels liggen op vijf minuten lopen van het NS-station Amersfoort-Vathorst, dat directe treinverbindingen biedt richting Amersfoort Centraal, Utrecht, Amsterdam en Zwolle. Aan de andere kant van het station ligt het winkelcentrum van Vathorst, waar een groot aantal voorzieningen is te vinden.

Kantoorkavels beschikbaar

In de zone langs de A28 is het op drie plekken mogelijk extra kantoorbebouwing te realiseren. Wilt u hier meer over weten?

Kavels voor kantoorruimte in Podium

Zij gingen u voor!

De bedrijven VolkerWessels en Stater NV zijn al met hun hoofdkantoren gevestigd in Podium, terwijl er wordt gebouwd aan het CollectieCentrum Nederland (het gezamenlijk depot van het Nederlands Openluchtmuseum, Museum Paleis Het Loo, het Rijksmuseum en de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed).

Logo VolkerWessels
Logo Stater

Daniel Dohnalek & Mathilde van der Sanden
Vastgoedontwikkeling en beheer

"Podium: dé centrale kantorenlocatie voor het nieuwe werken.”

Bekijk ook andere locaties

Bekijk ook andere locaties

Amersfoort de stad voor uw onderneming?

Ontdek in 5 mails waarom Amersfoort misschien wel de beste vestigingsplek voor uw bedrijf is (stopt automatisch).

Lees meer >

Niks missen?

Meld u dan aan voor de wekelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws uit Amersfoort voor ondernemers via onderstaand formulier.

Meld nu aan!