Welke netwerken zijn er in Amersfoort?

In Amersfoort heerst een levendig ondernemersklimaat met inspirerende netwerken. Speciaal voor jonge ondernemers, MKB en zzp’ers, of vrouwelijke ondernemers, maar ook voor bedrijven uit verschillende sectoren of bij jou in de buurt. We zetten ze allemaal voor je op een rijtje!

Dit vinden ondernemers van netwerken in Amersfoort

Ik ben lid van Eemlands Vrouwen Ondernemers Netwerk (EVON). Daar kan ik in een informele setting sparren met andere inspirerende vrouwen, zowel op het zakelijke als het persoonlijke vlak. Zo sta ik niet alleen en kom ik verder.

Sonja JansenStress- en burnout coach & vertrouwenspersoon Sonja Jansen in Vathorst
AB - Ambassadeurs - Sonja Jansen
AB - Logo - Sonja Jansen

We zijn lid van meerdere bedrijvenverenigingen, om elkaar te ontmoeten, van elkaar te leren en ons bedrijventerrein De Hoef een stem te geven.

Ilja de WolfDirecteur Bouwbedrijf A. Huurdeman B.V. in De Hoef
AB - Ambassadeurs - Ilja de Wolf
AB - Logo - Bouwbedrijf A. Huurdeman B.V.

Ik omring mij graag met ondernemers! Niet alleen om mijn netwerk uit te breiden of om er business uit te halen, maar vooral omdat ik het gewoon leuk vind om andere ondernemers te ontmoeten. We hebben tenslotte dezelfde passie!

Linda van de BuntEigenaar Ami Facility in De Wieken Vinkenhoef
AB - ambassadeurs - Linda van de Bunt
AB - Logo - Ami Facility

Je kunt de beste accountant van Nederland zijn, maar als niemand je kent heb je geen business. Netwerken versterkt relaties, alle vormen van samenwerking en zorgt voor continuïteit in het bedrijf.

Rolf van der SteegRelatiemanager  Alfa Accountants en Adviseurs in Nijkerk
AB - ambassadeurs - Rolf van der Steeg
AB - logo - Alfa Accountants en Adviseurs

Het belang van ondernemersverenigingen

''De ondernemersverenigingen behartigen de belangen van de lokale ondernemers. Zo blijven wij als Amersfoort Business Team op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt. Het is heel waardevol om via deze weg contact te hebben met het bedrijfsleven, zeker omdat het niet mogelijk is om alle ondernemers 1 op 1 te spreken. Elkaar weten te vinden is belangrijk voor de verbinding en draagt bij aan de sociale, maatschappelijke en economische betrokkenheid voor de ondernemers, de gemeente en de stad.''

AB - Team - Rianne Delissen

Meer weten? Neem contact op met Rianne Delissen

Rianne is met veel enthousiasme een verbindende schakel tussen bedrijven en de gemeente Amersfoort. Een rol die haar als ervaren netwerker op het lijf is geschreven. Ze zorgt ervoor dat de stem van ondernemers wordt gehoord. ‘Ik voel me er prettig bij om mensen te helpen.’

‘Ik kom uit de evenementenwereld en ben het gewend om dienstbaar, gastvrij en faciliterend te zijn. Als accountmanager van het Amersfoort Business Team heb ik de leukste baan binnen de gemeente. Ik mag ondernemers helpen. Ondernemers hebben lef en passie, dat voel en hoor je als je met ze praat. Ik wil ze daarin samen met mijn collega’s ondersteunen. Dat doen we met hart voor de stad. En dat terwijl ik hier niet vandaan kom; je kunt het horen aan mijn Limburgse accent. Maar deze stad heeft mijn hart gestolen. Amersfoort is prachtig!’ Meer weten over Rianne? Lees het interview.

Neem contact op met Amersfoort Business

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je een vraag over vestigen of ondernemen in Amersfoort? Ben je op zoek naar meer informatie? Vul dan het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

AB - Contactformulier - Toren in de stad