Welke netwerken zijn er in Amersfoort?

In Amersfoort heerst een levendig ondernemersklimaat met inspirerende netwerken. Speciaal voor jonge ondernemers, MKB en zzp’ers, of vrouwelijke ondernemers, maar ook voor bedrijven uit verschillende sectoren of bij jou in de buurt. We zetten ze allemaal voor je op een rijtje!

Dit vinden ondernemers van netwerken in Amersfoort

Ik ben lid van Eemlands Vrouwen Ondernemers Netwerk (EVON). Daar kan ik in een informele setting sparren met andere inspirerende vrouwen, zowel op het zakelijke als het persoonlijke vlak. Zo sta ik niet alleen en kom ik verder.

Sonja JansenStress- en burnout coach & vertrouwenspersoon Sonja Jansen in Vathorst
AB - Ambassadeurs - Sonja Jansen
AB - Logo - Sonja Jansen

We zijn lid van meerdere bedrijvenverenigingen, om elkaar te ontmoeten, van elkaar te leren en ons bedrijventerrein De Hoef een stem te geven.

Ilja de WolfDirecteur Bouwbedrijf A. Huurdeman B.V. in De Hoef
AB - Ambassadeurs - Ilja de Wolf
AB - Logo - Bouwbedrijf A. Huurdeman B.V.

Ik omring mij graag met ondernemers! Niet alleen om mijn netwerk uit te breiden of om er business uit te halen, maar vooral omdat ik het gewoon leuk vind om andere ondernemers te ontmoeten. We hebben tenslotte dezelfde passie!

Linda van de BuntEigenaar Ami Facility in De Wieken Vinkenhoef
AB - ambassadeurs - Linda van de Bunt
AB - Logo - Ami Facility

Je kunt de beste accountant van Nederland zijn, maar als niemand je kent heb je geen business. Netwerken versterkt relaties, alle vormen van samenwerking en zorgt voor continuïteit in het bedrijf.

Rolf van der SteegRelatiemanager  Alfa Accountants en Adviseurs in Nijkerk
AB - ambassadeurs - Rolf van der Steeg
AB - logo - Alfa Accountants en Adviseurs

Het belang van ondernemersverenigingen

''De ondernemersverenigingen behartigen de belangen van de lokale ondernemers. Zo blijven wij als Amersfoort Business Team op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt. Het is heel waardevol om via deze weg contact te hebben met het bedrijfsleven, zeker omdat het niet mogelijk is om alle ondernemers 1 op 1 te spreken. Elkaar weten te vinden is belangrijk voor de verbinding en draagt bij aan de sociale, maatschappelijke en economische betrokkenheid voor de ondernemers, de gemeente en de stad.''

AB - Team - Mathilde van der Sanden

Meer weten? Neem contact op met Mathilde van der Sanden

Mathilde brengt ondernemers graag met elkaar in contact. Want dan kan zomaar een mooie samenwerking ontstaan. Als geen ander weet ze: met de energie van ondernemend Amersfoort zit het wel goed. ‘Amersfoort is een stad met een hart.’

‘Werken met en voor ondernemers vind ik superinteressant. Ik hou van het DNA dat zij hebben: zelfsturend, innovatief en oplossingsgericht. Eigenschappen die ik herken en waarvan ik in de omgang met ondernemers energie krijg. Ik leef me in, luister goed en vraag door: hoe kan ik je écht helpen? Wij kunnen geen ijzer met handen breken, maar ik zoek dan altijd verder: wat kan er wél?’ Meer weten over Mathilde? Lees het interview.

Neem contact op met Amersfoort Business

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je een vraag over vestigen of ondernemen in Amersfoort? Ben je op zoek naar meer informatie? Vul dan het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

AB - Contactformulier - Toren in de stad