AB - Team - Rianne Delissen

Even voorstellen: Rianne Delissen

Geschreven op 3/12/2021

Rianne is met veel enthousiasme een verbindende schakel tussen bedrijven en de gemeente Amersfoort. Een rol die haar als ervaren netwerker op het lijf is geschreven. Ze zorgt ervoor dat de stem van ondernemers wordt gehoord. ‘Ik voel me er prettig bij om mensen te helpen.’

‘Ik kom uit de evenementenwereld en ben het gewend om dienstbaar, gastvrij en faciliterend te zijn. Als accountmanager van het Amersfoort Business Team heb ik de leukste baan binnen de gemeente. Ik mag ondernemers helpen. Ondernemers hebben lef en passie, dat voel en hoor je als je met ze praat. Ik wil ze daarin samen met mijn collega’s ondersteunen. Dat doen we met hart voor de stad. En dat terwijl ik hier niet vandaan kom; je kunt het horen aan mijn Limburgse accent. Maar deze stad heeft mijn hart gestolen. Amersfoort is prachtig!’

Netwerken & evenementen

‘Amersfoort kent een enorme verscheidenheid aan netwerkclubs. Wil je weten bij welke vereniging jij als ondernemer het beste past, dan wijs ik je graag de weg. Ik ben regelmatig aanwezig op netwerkbijeenkomsten om ondernemers te spreken. Ook organiseren we zelf netwerkevenementen: het ambassadeursontbijt en het Amersfoort Business Event. Omdat we het belangrijk vinden om met de ondernemer in contact te blijven en ondernemers aan elkaar te verbinden.’

AB - Interviews - Rianne Delissen - met broodje

Gezond stedelijk leven

‘We willen allemaal gezond leven en ouder worden, nu en in de toekomst. Een prettige leefomgeving is daarbij belangrijk. Thuis en op het werk. Voor mij betekent gezond stedelijk leven dan ook: een fijne werkplek die creativiteit en samenwerking stimuleert, flexibel werken en een betere privé-werkbalans, zodat je genoeg tijd hebt om leuke dingen te doen, eropuit te gaan en te bewegen. Steeds meer bedrijven hebben dit hoog op de agenda staan. Ik spreek ze en maak inspirerende initiatieven zichtbaar.’

Bedrijvenpark Vathorst

‘Vathorst is een hoogwaardig bedrijvenpark met veel aansprekende bedrijven in mooie, duurzame panden. Er is veel groen en het park is, gelegen langs de A1, een zichtlocatie. Het is een plek waar je gezien wil worden. De kavels zijn in trek, de komende jaren gaan er nog diverse mooie bedrijven landen. Die ontvang ik met open armen. Ik zit in het bestuur van het parkmanagement en ben aanwezig bij bestuursvergaderingen. Ondernemers weten me snel te vinden als er wat speelt op het bedrijventerrein.’

Meest gelezen artikelen

alt

Ondernemen

22-12-2021

Earth Valley

‘Met Earth Valley creëren we een ecosysteem dat sterk bijdraagt aan grote maatschappelijke opgaven.’

Lees verder
alt

Gezondheid

24-1-2022

Gezondheid in de regio

‘Wij willen gezondheid in de regio op een hoger niveau krijgen.’

Lees verder
alt

Vervoer

25-1-2022

Evolutie van de vrachtfiets

Nu steeds meer bedrijven hun mobiliteit willen of moeten vergroenen, heeft Babboe de oplossing: de vrachtfiets.

Lees verder
Leer ondernemend Amersfoort beter kennen