Het Amersfoort Business Event

Het Amersfoort Business Event wordt jaarlijks georganiseerd door het Amersfoort Business Team, op de dag van de ondernemer. Alle Amersfoortse ondernemers zijn welkom op dit evenement waar de ontmoeting centraal staat. Dit is dé kans om in contact te komen met andere ondernemers, met het onderwijs én met de overheid. Je hoort hier inspirerende ondernemersverhalen en komt op een laagdrempelige manier met andere ondernemers in gesprek. Zien we jou volgend jaar op het Amersfoort Business Event?

Een dag in het teken van de ondernemer

Bedankt voor jouw aanwezigheid bij het Amersfoort Business Event 2023 en dat op De dag van de Ondernemer. Namens het Amersfoort Business Team (ABT) en de Vereniging Amersfoortse Bedrijven (VAB) bedankt dat je onze reisgenoot was vanuit Leerhotel ‘t Klooster.

De opkomst was indrukwekkend en de energie tijdens de tafelgesprekken en netwerkborrel was voelbaar. De tafelgesprekken onthulden boeiende verhalen over waarom jullie ondernemers zijn geworden, variërend van opgroeien in een ondernemersfamilie tot het streven naar impact en het voortzetten van een familiebedrijf.  De discussies over duurzaamheid weerspiegelden de realiteit van de huidige zakelijke context, waarin investeringen en risico's hand in hand gaan. 

Heb je een vraag voor ons? We helpen je graag verder.

Mis nooit meer een Amersfoorts evenement!

Van business bijeenkomsten en lezingen, tot belangrijke updates - blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief. 1.500 ondernemers gingen je voor!

AB - Contactformulier - Toren in de stad