Blog

Webcast Amersfoort Business: verhuizen met je bedrijf

Jaarlijks verhuizen duizenden ondernemers naar een nieuwe locatie. Voordat je als ondernemer die beslissing neemt, gaan er heel wat stappen aan vooraf. Waar wil ik mij vestigen? Ga ik een bedrijfspand huren of kopen? Hoeveel ruimte heb ik nodig? Ga ik voor nieuwbouw en waar vind ik dan bouwgrond? Maar ook: hoe bereikbaar moet mijn nieuwe locatie met het OV en met de auto zijn? De Amersfoortse ondernemer Elias Crum van Marketing Guys is net verhuisd naar een nieuwe bedrijfslocatie. Amersfoort Business heeft hem daarom gevraagd zijn kennis hierover te delen.

Vraag de gratis webcast aan

In een webcast van 30 minuten neemt Elias ondernemers mee in zijn recente verandering van bedrijfslocatie, wat er bij komt kijken en hoe je netwerk een rol in het proces van oriëntatie, beslissing en daadwerkelijke verhuizing kan spelen. De webcast bekijken? Vul uw gegevens in en wij sturen u direct een bevestigingsmail met daarin een link naar de webcast.

Webcast aanvragen 'Verhuizen met je bedrijf' van Elias Crum

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Marketing Guys

Een team van 10 bevlogen online marketing professionals, gevestigd in Amersfoort Vathorst, dat is Marketing Guys! Samen met klanten worden mooie dingen gecreëerd, altijd vanuit het oogpunt dat een goede online strategie de basis vormt voor meetbaar succes. Marketing Guys heeft een full service aanpak (van webdesign tot marketing automation, van social media tot online advertising) en een klantengroep in de B2C , overheid en de B2B markt . Bekende namen waarvoor Marketing Guys werkt zijn o.a. de Bovag, Heilijgers, Obi4Wan, Citymarketing regio Amersfoort en Financial Lease Nederland.

webcast-amersfoort-business-verhuizen-met-je-bedrijf-in-gesprek-met-elias-crum

Amersfoort de stad voor uw onderneming?

Ontdek in 5 mails waarom Amersfoort misschien wel de beste vestigingsplek voor uw bedrijf is (stopt automatisch).

Lees meer >

Niks missen?

Meld u dan aan voor de wekelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws uit Amersfoort voor ondernemers via onderstaand formulier.

Meld nu aan!