Blog

Ronald de Kimpe (VODW): “Zo’n mooi beeld, ik word er bijna poëtisch van…”

Als Ronald de Kimpe vanuit zijn kantoor belt met de vaste telefoon, dan doet hij dat altijd met zijn gezicht naar het raam. Hij legt zijn voeten in de vensterbank en kijkt van zich af. Geef hem eens ongelijk. Het raam van zijn werkplek op Landgoed Leusderend aan de rand van bosgebied Den Treek biedt een bijna sprookjesachtig uitzicht.

“Ik kijk zó het bos in,” zegt de partner van VODW, een onderneming die bedrijven adviseert op het gebied van strategie, marketing en innovatie. “Ik zie groen, heel veel groen. En tussen de bladeren door schemert het voetbalveldje waar we met z”n allen weleens teambuildingactiviteiten houden. Soms zie ik een ree, een eekhoorntje of een haas. Dat is toch grandioos?”

De wereld die hij vanuit zijn kantoor ziet is meestal compleet verstild. Het is als een schilderij dat alleen dankzij de seizoenen verandert. “Ik krijg er nieuwe energie van als ik even naar buiten kijk. Iedereen die hier werkt raakt geïnspireerd. Dit is natuurlijk wel wat anders dan het gemiddelde kantorenpark. Als het mooi weer is lunchen we met z’n allen buiten aan de picknicktafels. Het mooie is: hier is het stil en groen, maar even verderop rijd je zó de snelweg op. Je hebt hier twee werelden dichtbij.”

Dit is al sinds 2001 het uitzicht van De Kimpe, maar vervelen gaat het nooit. “Ik zie al jarenlang de bladeren vallen en de bomen weer groen worden. Dat blijft een mooi beeld. Ik word er bijna poëtisch van…”

Ronald de Kimpe VODW

Amersfoort de stad voor uw onderneming?

Ontdek in 5 mails waarom Amersfoort misschien wel de beste vestigingsplek voor uw bedrijf is (stopt automatisch).

Lees meer >

Niks missen?

Meld u dan aan voor de wekelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws uit Amersfoort voor ondernemers via onderstaand formulier.

Meld nu aan!