Pers

Het overnemen van informatie
Wij waarderen het enorm als u aandacht wilt besteden aan Amersfoort Business. Wanneer u een van onze artikelen, blogs of foto’s wilt overnemen op uw website, neem dan eerst contact met ons op via [email protected] Verder vragen wij u om altijd een URL naar onze website toe te voegen in een artikel dat is overgenomen van de Amersfoort Business website.

Amersfoort Business materialen
Verder kunt u gebruik maken van de Amersfoort Business materialen. Wij kunnen u voorzien van algemene informatie over Amersfoort Business, informatie over onze campagnes, ons logo in hoge resolutie en foto- en videomateriaal. Dit kan gebruikt worden voor publicatie in de media of op uw eigen website. Heeft u toch nog vragen, of zou u graag ander beeldmateriaal willen aanvragen voor publicatie? Stuur ons dan een e-mail.

Informatie aanleveren
Wekelijks versturen wij een Amersfoort Business nieuwsbrief. Berichten voor deze nieuwsbrief zijn van harte welkom. Aanleveren van berichten en foto’s of suggesties voor een artikel kan via [email protected].

Social media
Amersfoort Business is ook te vinden op LinkedIn en YouTube.

Vragen?
Heeft u nog andere vragen over het publiceren van informatie over Amersfoort Business dan kunt u contact opnemen met [email protected].

Amersfoort de stad voor uw onderneming?

Ontdek in 5 mails waarom Amersfoort misschien wel de beste vestigingsplek voor uw bedrijf is (stopt automatisch).

Lees meer >

Niks missen?

Meld u dan aan voor de wekelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws uit Amersfoort voor ondernemers via onderstaand formulier.

Meld nu aan!