Ga naar de inhoud

Vathorst

Waarom Vathorst?

Bereikbaarheid
Directe aansluiting bij de A1 en A28, maar ook dichtbij het treinstation.

Innoverend
Elke kantoorkavel in Vathorst heeft een inspirerende en ruimtelijke structuur.

Rustgevend
Heerlijk wandelen in de stadswijk of omliggende natuur.

Voor ondernemers met grote ambities

Vathorst mag zich nu al het thuis noemen van prachtige bedrijven, zoals IKEA en Loods 5. De kavels van circa 5.000 m2 geven dan ook genoeg ruimte voor innoverende ideeën.

Elk bedrijfspand heeft een inspirerende, ruimtelijke structuur om uitgebreid in te ondernemen. Dat zie je ook gelijk als je aan komt lopen: kenmerkend voor de bedrijfspanden is de contrasterende, veelvormige en veelkleurige bedrijfsbebouwing. Niet alleen fijn om in te werken, maar ook leuk om naar te kijken.

Als gevolg van de komst van de Danzigtunnel wijzigt in de toekomst de verkeersstructuur op het bedrijvenpark en de verkaveling. Meer informatie, klik hier.

Kavelkaart Bedrijvenpark Vathorst

Vrij uitgeefbaar: 43, 52, 53, 61, 62, 72, 76a, 76b, 86, 88

Gereserveerd:
Kavelnr. 38, 38o, 39, 54, 56, 67, 68, 69, 70, 71, 73

Verkocht:
Kavelnr. 32a, 32b, 36, 37, 40, 41, 42, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52b, 52c, 55, 74, 75, 85

Op termijn uitgeefbaar: 
Kavelnr. 58, 59, 60, 63

Comfortabel tijdens werkuren, razendsnel thuis

Wist je dat de bedrijfspanden in Vathorst geluidshinder beperken? Ze liggen gedeeltelijk in de geluidswal en kijken zowel op de snelweg als op de wijk Vathorst uit.

Dat betekent ook: heerlijk wandelen in de stadswijk of omliggende natuur tijdens de pauze, en na je werkdag snel thuis.

Cijfers Vathorst

✔Arbeidsplaatsen: 2.034
✔Hectare: 30 ha
✔Goede busverbinding en dichtbij station Vathorst

Top 3 SBI sectoren:
1. Groot en detailhandel
2. Industrie
3. Onderwijs

Bekijk Vathorst met de 3D Cityplanner

Ben je benieuwd naar hoe de werklocatie eruit ziet? Bekijk dan de 3D weergave en ontdek het gebied, maar ook de verdeling qua kantoren, winkelruimte, horeca of woonruimte.

Meer weten? Neem contact op met Erwin Bos

Erwin gaat altijd voor samenwerking. Want met elkaar kom je verder, zo luidt zijn overtuiging. Met die instelling is hij een linking pin tussen bedrijfsleven en de gemeente Amersfoort. ‘Met zijn allen vormen wij deze prachtige stad en regio, dus we moeten het samen doen.’

‘Ondernemers lopen weleens tegen vraagstukken of problemen aan. Het mooiste wat ik dan kan doen is een kop koffie met ze drinken en ze hun verhaal laten doen. Goed luisteren is in mijn rol erg belangrijk. En vervolgens zoek ik binnen de gemeente de juiste persoon om tot een oplossing te komen. Met ons Amersfoort Business Team kunnen we zulke processen versnellen, want de lijntjes zijn kort en ons netwerk is groot. Dat lukt niet altijd, maar we gaan er wel voor.’ Meer weten over Erwin? Lees het interview.

Neem contact op met Amersfoort Business

Naam
Naam

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je een vraag over vestigen of ondernemen in Amersfoort? Ben je op zoek naar meer informatie? Vul dan het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Blader door onze diverse werklocaties

Alle werklocaties

Vind jouw ideale plek