ICT in Amersfoort

Dankzij de centrale ligging, glasvezel in heel Amersfoort en de effectieve krachtenbundelingen gedijen ICT-bedrijven in Amersfoort.

Meer weten over de ICT-sector in Amersfoort?

Vooruitstrevend Amersfoort

ICT-bedrijven gedijen in Amersfoort. Mede dankzij de centrale ligging, het overzichtelijke netwerk, glasvezel in heel Amersfoort en de effectieve krachtenbundelingen blinkt de sector uit in het toepassen van nieuwe technologieën.

  • Glasvezel in heel Amersfoort
  • Jaarlijks IT Innovation Day
  • Mede-initiator Fiware lab

Populaire werklocaties

Smalle Pad

Het Stationsgebied

Het spoorwegknooppunt van Nederland. Tienduizenden mensen passeren dagelijks dit punt waardoor het stationsgebied zich goed leent als vestigingslocatie voor uw bedrijf.

Smalle Pad

Centrum

Bijzondere kantoren en werkplekken in een kleurrijke omgeving. Op steenworp afstand van de levendige, veelzijdige en eigenwijze historische stadskern.

Smalle Pad

Calveen

Op dit moderne kantoren- en bedrijventerrein zijn in het oog springende ondernemingen gevestigd.

IT Innovation Day

Ieder jaar IT Innovation Day

Als partner van IDG, wereldwijd de grootste uitgever van ICT-media, is het voor Amersfoort een voorrecht om dit jaarlijkse evenement te huisvesten en te organiseren. De concentratie van slimme bedrijven en snel schakelende netwerkers is hier hoog. Naast een mooi programma biedt IT Innovation Day ook een mooi podium voor vernieuwers en vernieuwingen.

Zij gingen u voor!

Grote dienstverleners als Geonovum, Afas, Trans Link Systems, Vicrea, ANVA, Improvive, EDSN en onlangs Sqills hebben hun kantoor in regio Amersfoort. Maar misschien nog wel veel belangrijker is de aanwezigheid van de honderden kleine en middelgrote ICT-bedrijven.

Marnix Jan van der Molen
Directeur Xcellent ICT

“ICT-bedrijven gedijen in Amersfoort.”

Marnix Jan van der Molen
Directeur Xcellent ICT

“ICT-bedrijven gedijen in Amersfoort.”

Alles over vestigen

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om zich te vestigen in Amersfoort. Lees waarom ondernemers zich vestigen in Amersfoort in de vestigingsgids.

Amersfoort de stad voor uw onderneming?

Ontdek in 5 mails waarom Amersfoort misschien wel de beste vestigingsplek voor uw bedrijf is (stopt automatisch).

Lees meer >

Niks missen?

Meld u dan aan voor de wekelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws uit Amersfoort voor ondernemers via onderstaand formulier.

Meld nu aan!