Ga naar de inhoud

Terugblik Amersfoort Business Event 2021

Terugblik Amersfoort Business Event 2021

Geschreven op 21/02/2022

Een mooie mix van entertainment, beweging en inhoud, voor ieder wat wils, een inspirerende locatie, gezonde catering en super om mede-ondernemers weer live te ontmoeten! Zomaar enkele reacties na afloop van het Amersfoort Business Event in Dierenpark Amersfoort, met als motto ‘Toekomstgericht ondernemen in en voor Amersfoort’. Wij, organisatoren VAO en VAB en Amersfoort Business Team, kijken terug op een zeer geslaagd event, dat de veerkracht van onze stad volop heeft onderstreept.

Na een warm welkom door wethouder Koser Kaya (‘fantastisch om weer zoveel ondernemers bij elkaar te zien!’) deden Fountainheads Jan-Henk Bouman en Wim van Rooijen een vlammende oproep aan ondernemend Amersfoort: Doe vooral ‘Nooit normaal’ en vraag je af wat jouw ‘job to be done’ is!

Na een korte wandeling door het Dierenpark bezochten de aanwezigen achtereenvolgens de werelden van Vitaliteit (‘Wat kan ik als ondernemer doen voor een betere vitaliteit en functionele gezondheid van mij en mijn medewerkers?’) en Cultuur (‘Door creatief te zijn en te denken, leer je elkaar beter kennen’). Het event werd afgesloten met een gezellige netwerkborrel die muzikaal werd omlijst door DJ Thijs Prinsen.

Wij danken alle partners hartelijk voor hun bijdrage en inzet, in welke vorm dan ook: Janic en Roger Makizodila (BookThat 033), Jacques de Waart (Stadsdichter Amersfoort), Tine Veldhuizen (Special Arts), Joelle van Empelen, Fleur Boshuis en Julie van Valkengoed (Dutch Dance Organisation), Willy Smeets en Annelies Pool (SOMT University of Physiotherapy), Astrid van Velden (Vitale Helden), Raymond Woesthoff (Platform Sport & Bedrijven), Gert van Assen en Rowie Hardeman (Sportivate), Heidy van de Pol (Finitouch), Evelien Kamphorst (@fitcoachevelien), Anneloes Strengers (DierenPark Amersfoort), Paul van Essen (Van Essen Catering), Sijmen Hoekstra (Showdesign) en natúúrlijk event-regisseur Nienke Keizer (Nekzt).

Een volle zaal tijdens het Amersfoort Business Event 2021

Tot slot danken wij directeur Astrid Wassenaar voor de gastvrijheid van Dierenpark Amersfoort, dat – na een moeilijk corona-jaar – gelukkig weer bezig kan zijn met ‘toekomstgericht ondernemen’. Maar het Dierenpark kan nog goed een steuntje in de rug gebruiken! Dat kan door mee te doen aan de actie ‘Adopteer een parasolmier’.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het volgende Amersfoort Business Event én het ondernemersnieuws uit regio Amersfoort? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief of volg ons via LinkedIn.

Meest gelezen artikelen

Duurzame energie

07-01-2022

Circulair ondernemen bij IKEA

‘Duurzaam ondernemen zit in ons DNA, het is het fundament van wie wij zijn als bedrijf.'

Lees verder

Gezondheid

27-01-2022

Gezondheid in de regio

‘Wij willen gezondheid in de regio op een hoger niveau krijgen.’

Lees verder

Ondernemen

15-09-2023

Firma Zoethout geeft meubels een tweede leven

Amersfoort bruist van de creativiteit. Niet alleen op cultureel gebied, maar ook binnen het ondernemerschap. Neem bijvoorbeeld Firma Zoethout. Dit bedrijf in het Leusderkwartier verkoopt vintage meubels, die de kundige dames van top tot teen hebben opgeknapt.

Lees verder
Bekijk alle artikelen
Leer ondernemend Amersfoort beter kennen