Werklocatie

Oliemolenkwartier

Werklocatie

Oliemolenkwartier

Werklocatie

Oliemolenkwartier

Werklocatie

Oliemolenkwartier

Het creatieve hart van Amersfoort

Originele ideeën, innovatieve communicatiestrategieën, oplossingen voor onoplosbaar lijkende problemen. Ze komen allemaal voorbij in het Oliemolenkwartier, het creatieve hart van Amersfoort vlakbij het historische stadscentrum en het Eemplein. De locatie waar vroeger de oliemolen ‘De Rijzende Zon’ stond, biedt volop plaats en ruimte voor creatieve ondernemers op het gebied van ontwerp, advies, media, kunst en cultuur. Evenementenlocatie én creatieve broedplaats De Nieuwe Stad maakt onderdeel uit van dit terrein.

In het kort

  • Het creatieve hart van Amersfoort.
  • Historische stadscentrum en het Eemplein op loopafstand.
  • Podium voor bijzondere festivals en optredens.
De Nieuwe Stad
Werklocatie Oliemolenkwartier

Ideale ligging

Het creatieve hart van Amersfoort ligt vlakbij het historische stadscentrum en het Eemplein. In de directe omgeving zijn diverse horecagelegenheden. Met de auto is deze locatie uitstekend te bereiken en is de historische binnenstad op loopafstand.

Het publiekscomplex en oude zeepfabriek Rohm & Haas behoort tot het industrieel erfgoed van Amersfoort en biedt volop plaats en ruimte voor creatieve ondernemers op het gebied van ontwerp, advies, media, kunst en cultuur .

Naast creativiteit is er ook ruimte voor ontmoetingen, horeca, onderwijs, exposities en tentoonstellingen. Is dit ook koren op uw molen?

Zij gingen u voor!

Logo Picnic
Logo Hoog Vuur
Logo AV Brothers
Logo Zwaan Advocatuur
Logo MBO Amersfoort
Logo FixieBrothers

Bülent Yokus
Projectondernemer De Nieuwe Stad

“Er bloeit hier een nieuwe economie.”

Alles over vestigen in Amersfoort bij de hand?

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om zich te vestigen in Amersfoort. Lees waarom ondernemers zich vestigen in Amersfoort in de vestigingsgids.

Amersfoort de stad voor uw onderneming?

Ontdek in 5 mails waarom Amersfoort misschien wel de beste vestigingsplek voor uw bedrijf is (stopt automatisch).

Lees meer >

Niks missen?

Meld u dan aan voor de wekelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws uit Amersfoort voor ondernemers via onderstaand formulier.

Meld nu aan!