Bergkwartier

Werklocatie

Bergkwartier

Bergkwartier: locatie met geschiedenis

Het Bergkwartier huisvest bedrijven in luxe, klassieke kantoorvilla’s. Er zijn dan ook veel notarissen, makelaars en vergelijkbare beroepsgroepen te vinden in de unieke, statige panden op ‘De Berg’.

In het kort

  • Hoogste punt van Amersfoort
  • Nabij het centraal station
  • Parkeren op eigen terrein en in de wijk
Bergkwartier-Bosgebied

Meer informatie over het Bergkwartier?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Bergkwartier

Dichtbij toegangswegen

Veel straatnamen in het Bergkwartier verwijzen naar de Nederlandse geschiedenis: namen van parlementariërs en staatslieden, belangrijke dichters en schrijvers, leden van het koninklijk huis. U kunt ook geschiedenis schrijven in het Bergkwartier.

Werken in het Bergkwartier van Amersfoort combineert rust en ruimte met bereikbaarheid en gemak. Dichtbij de grote toegangswegen en toch met het centrum op loopafstand. Het centrum van Amersfoort leent zich er uitstekend voor om een culinair hapje te eten met zakenrelaties.

Zij gingen u voor!

Spirit Advocaten B.V., Profin Financieel en Assurantieadvies,Bolscher Brug Deijl Notarissen, B.V., Kwintessen NZV Uitgevers, Artema, Equrius, Assurantiekantoor Rob Nefkens B.V..

Gaby de Gruil
Chef-kok Het Bergpaviljoen

“Toegankelijkheid, service, snelheid en privacy: die vier moeten kloppen tijdens een zakelijke lunch.”

Alles over vestigen

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om zich te vestigen in Amersfoort. Lees waarom ondernemers zich vestigen in Amersfoort in de vestigingsgids.

Amersfoort de stad voor uw onderneming?

Ontdek in 5 mails waarom Amersfoort misschien wel de beste vestigingsplek voor uw bedrijf is (stopt automatisch).

Lees meer >

Niks missen?

Meld u dan aan voor de wekelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws uit Amersfoort voor ondernemers via onderstaand formulier.

Meld nu aan!