De bouwsector in Amersfoort

Amersfoort is een stad met bijzondere ondernemers. De één heeft een vrij beroep, de ander leidt een groot bedrijf. Wat ze gemeen hebben is hun drang om nieuwe initiatieven te ontplooien.

Meer weten over de bouwsector in Amersfoort?

Amersfoort bouwt het

De bouwondernemers in Amersfoort zetten zichzelf met ingenieuze projecten op de kaart, zowel landelijk als internationaal. En of het nu gaat om een rijtjeshuis, een complexe energiecentrale of de uitbreiding van de grootste haven in Indonesië; Amersfoort bouwt het.

  • Groei sterker in regio Amersfoort dan gemiddeld in Nederland
  • Aanwezigheid van sectoren met de meeste groeipotentie

Populaire werklocaties

Vathorst

Vathorst

Dit bedrijvenpark vormt door zijn directe ligging langs de A1 het visitekaartje van Amersfoort. De werkomgeving heeft een verzorgd en uitnodigend karakter. Met vestigingsmogelijkheden in de geluidswal.

Podium

Podium

KantorenPark Podium geeft ruimte aan de bouw van 20 kantoorgebouwen met parkeervoorzieningen, die in nauwe samenhang met het groene decor zijn ontworpen.

Smalle Pad

De Wieken

Strategische toegangspoort naar zowel de mainports van Nederland als naar het achterland en Duitsland.

Applied Medical

Bouw nieuwe vestiging

Applied Medical Europe heeft Heembouw opdracht gegeven een nieuwe vestiging en productielocatie te ontwerpen en te realiseren vlak bij haar huidige hoofdkantoor op werklocatie de Wieken. Applied Medical Europe is een wereldwijd opererende ontwikkelaar en producent van medische hulpmiddelen. De nieuwe vestiging bestaat uit 8700 m2 kantoor, een cleanroom, productieruimten en magazijn. In totaal 27.000 m2 vloeroppervlak. De bouw start in maart 2017.

Zij gingen u voor!

Logo Heilijgers
Logo VolkerWessels

Arjan van Asselt
Directeur Heilijgers Projectontwikkeling

“Amersfoort is in figuurlijke zin een drempelloze stad.”

Arjan van Asselt
Directeur Heilijgers Projectontwikkeling

“Amersfoort is in figuurlijke zin een drempelloze stad.”

Alles over vestigen in Amersfoort bij de hand?

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om zich te vestigen in Amersfoort. Lees waarom ondernemers zich vestigen in Amersfoort in de vestigingsgids.

Amersfoort de stad voor uw onderneming?

Ontdek in 5 mails waarom Amersfoort misschien wel de beste vestigingsplek voor uw bedrijf is (stopt automatisch).

Lees meer >

Niks missen?

Meld u dan aan voor de wekelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws uit Amersfoort voor ondernemers via onderstaand formulier.

Meld nu aan!