Blog

De mooiste bedrijfsverzamelgebouwen in Amersfoort

Een bedrijfsverzamelgebouw is voor veel kleine ondernemingen een uitkomst. In een bedrijfsverzamelgebouw, ook wel kantoorverzamelgebouw genoemd, kunt u als ondernemer makkelijker samenwerken met andere ondernemers, gebruikmaken van gezamenlijke services en besparen op uw kosten. Zo beschikken veel bedrijfsverzamelgebouwen over gezamenlijke vergaderzalen en kunt u vaak lunchen in een gemeenschappelijke kantine. Ook worden vaak de beveiliging en energie gezamenlijk geregeld, waardoor u dit niet meer zelf hoeft te regelen. Werken vanuit een bedrijfsverzamelgebouw scheelt u dus tijd en kosten, die u ongetwijfeld liever anders besteedt!

Op zoek naar ruimte in een bedrijfsverzamelgebouw in Amersfoort? Bekijk dan de bedrijfsverzamelgebouwen hieronder!

 

 

 

 

 

 

 

 

Waarom kiezen voor een bedrijfsverzamelgebouw in Amersfoort?

Amersfoort is niet alleen een ideale vestigingslocatie voor wie zelf in Amersfoort woont. De stad ligt zo centraal in Nederland dat het ook een ideale locatie is als medewerkers verspreid over het land wonen. De A1 en de A28 zorgen voor goede verbindingen in alle windrichtingen. Daarbij is Amersfoort met drie treinstations ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op station Amersfoort Centraal stoppen intercity’s die zorgen voor directe verbindingen met het westen, oosten en noorden van Nederland en zelfs met Berlijn.

Weet u een bedrijfsverzamelgebouw dat aan deze lijst toegevoegd zou moeten worden? Laat het dan aan ons weten via [email protected].

Amersfoort de stad voor uw onderneming?

Ontdek in 5 mails waarom Amersfoort misschien wel de beste vestigingsplek voor uw bedrijf is (stopt automatisch).

Lees meer >

Niks missen?

Meld u dan aan voor de wekelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws uit Amersfoort voor ondernemers via onderstaand formulier.

Meld nu aan!