Wanneer mogen wij Stepco verwelkomen in Amersfoort?

Als medewerker van Stepco denkt u vast: 'Hoe kan het dat onze naam hier genoemd staat?'.

Wees gerust, vanuit Amersfoort Business hebben wij goede bedoelingen.
Wij zouden het namelijk ontzettend leuk vinden indien Stepco ook in Amersfoort een vestiging opent.
Wij denken namelijk dat onze stad en regio van toegevoegde waarde kan zijn voor u als IT-dienstverlener.
Hoe? Dat proberen we op deze pagina duidelijk te maken.

Meteen weten wat wij voor Stepco kunnen betekenen?

Waarom Amersfoort voor Stepco perfect is?

De centrale ligging van Amersfoort in Nederland

Amersfoort heeft een unieke centrale ligging. Gaat u en gaan uw collega's met de auto naar het werk? Of liever met de trein? Het maakt eigenlijk niet uit als u vanuit Amersfoort onderneemt. Door de centrale ligging is de hele Randstad uitstekend bereikbaar, ook voor uw relaties. Vanuit Ittervoort bent u daarnaast binnen 2 uur in Amersfoort en vanuit Houten is het slechts 40 minuten rijden.

Plaatje bereikbaarheid Amersfoort

Beste Woon-werk stad

Intermediair én Elsevier hebben Amersfoort al meerdere jaren op rij uitgeroepen als een van de beste steden om in te wonen en te werken. Hier kan een carrière goed worden gecombineerd met de zorg voor gezin en een privéleven. Gaan enkele van uw collega's in Amersfoort wonen, dan doen zij dat met een gerust hart.

U komt in een warm bad terecht

Amersfoort behoort tot de best presterende en meest concurrerende regio’s van Europa. De provincie Utrecht is namelijk meerdere keren koploper geworden in de jaarlijkse competitiviteitsranglijst van de Europese Unie. De Europese Commissie beoordeelt de regio’s op 73 onderwerpen die belangrijk zijn voor de economie. Voorbeelden hiervan zijn een goede infrastructuur en veel innovatie. Elke regio krijgt punten voor al deze onderwerpen.

Bekijk de video maar eens om te beoordelen of Amersfoort voor Stepco een fijne stad is om vanuit te ondernemen.

Aanvullende IT-dienstverleners

Spraakmakende bedrijven als Arcadis, Ikea, KPN en Friesland Campina hebben zich in Amersfoort gevestigd. Daarnaast bestaan er verschillende grote en kleine IT-dienstverleners die aanvullend voor uw organisatie kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld aan Enrise, Xcellent, Afas en Vicrea. Ook onderhouden wij goede contacten met IDG voor het jaarlijks terugkerende evenement 'IT Innovation Day' in De Nieuwe Stad te Amersfoort (28 september 2017).

logo's

Vrijblijvend kennismaken? Vraag gratis Amersfoort Citycards aan voor Stepco

Een keer kennismaken met Amersfoort? Dat kunt u met uw collega's van Stepco op een laagdrempelige manier doen door gebruik te maken van de Amersfoort Citycard.

Neemt u contact met ons op?

Dan leggen wij gratis citycards* voor u en uw collega's klaar om een bezoek aan Amersfoort te brengen. U kunt ons bereiken via 033 469 8750 of per mail via business@amersfoort.nl.

*Maximaal 50 citycards beschikbaar voor Stepco.

Amersfoort de stad voor uw onderneming?

Ontdek in 5 mails waarom Amersfoort misschien wel de beste vestigingsplek voor uw bedrijf is (stopt automatisch).

Lees meer >

Niks missen?

Meld u dan aan voor de wekelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws uit Amersfoort voor ondernemers via onderstaand formulier.

Meld nu aan!