Blog

Ook voor meetings en flexwerken

atoomclub Amersfoort

Meetings

Amersfoort is dé netwerklocatie van Nederland. De centrale ligging, uitstekende faciliteiten: dit alles maakt Amersfoort tot een populaire locatie voor zakelijke meetings en events, zoals congressen, beurzen en vergaderingen. In Regio Amersfoort bent u van harte welkom op ruim 150 schitterende locaties. De mogelijkheden zijn eindeloos: aan het water, in het bos, op het platteland of rond de historische binnenstad. Alle locaties zijn perfect bereikbaar via de snelwegen A1, A12, A27 en A28. Daarnaast is Amersfoort als spoorwegenknooppunt ook uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer.

Kijk voor een compleet overzicht van alle faciliteiten en mogelijkheden op www.locatieamersfoort.nl.

Flexwerken, Flexplek, Flexwerkplek

In Amersfoort is ‘het nieuwe werken’ ook sterk in opkomst. Op diverse plekken in de stad openen locaties waar werkplekken per dagdeel te huur zijn of waar u gratis kunt werken. Daarnaast beschikken steeds meer horecagelegenheden over wifi, waardoor u ook daar gemakkelijk kunt werken.

Download ook het overzicht dat SAMEN Flexwerken heeft samengesteld (PDF).

Samen flexwerken in Amersfoort

 

Flexplekken nabij centrum van Amersfoort

De Observant Flexwerken in het Middeleeuwse centrum van Amersfoort? In het oude klooster, gelegen naast het Gemeentehuis van Amersfoort, vindt u de perfecte plek om als ZZP’er te werken of af te spreken! Ons netwerkcafé biedt de gelegenheid plaats te nemen in het moderne Stadscafé of op de zonnige Binnenplaats onder een parasol. Zowel binnen als buiten is er een goede en gratis Wifi verbinding. U bent van harte welkom van maandag tot en met vrijdag van acht uur ’s ochtends tot zeven uur ’s avonds.Op zaterdag zijn onze flexplekken beschikbaar vanaf tien uur!

Discover! Werkomgeving voor creatieve bedrijven en ZZP’ers. Ook gasten zijn welkom om (samen) te werken, te ontmoeten of te vergaderen. Discover! zit midden in het centrum van Amersfoort, op 7 minuten lopen van het station.

Netwerkkantoor Hier kunt u terecht voor kantoor, werkplek of vergaderruimte per uur, dagdeel of voor langere tijd. Deel kennis, kunde en ervaringen met andere deelnemers aan dit concept.

Ondernemers Complex Huur een afsluitbaar kantoor in het centrum van Amersfoort . Op slechts een paar minuten lopen van het Centraal Station en met uitzicht op de binnenstad is dit een ideale locatie voor uw onderneming. De nette, afsluitbare kantoorunits van 18m2 zijn 24/7 toegankelijk.

Flexplekken nabij Amersfoort Centraal Station

De Eenhoorn Amersfoort biedt de mogelijkheid om in de lobby te werken onder het genot van een heerlijke koffie of andere consumpties die besteld kunnen worden bij Hartig, ons nieuwe restaurant concept in de lobby van de Eenhoorn. De Eenhoorn is heel gemakkelijk te bereiken; ligt tegenover het station Amersfoort CS en heeft een eigen parkeerplaats voor 120 auto’s. De ideale plek om af te spreken.

SAMEN Geschikt voor ZZP-ers, kleine ondernemers, start-up’s en scrum-teams. In onze persoonlijke en representatieve omgeving kun je lekker werken, andere ondernemers ontmoeten en je klanten ontvangen. Als kleine ondernemer meteen professionaliteit uitstralen met een ‘eigen’ kantoor, een vergaderruimte en een adres midden in de stad. Altijd toegang tot het pand door gebruik van een app op je mobiele telefoon, dus ook in het weekend of zelf ‘s nachts!

Seats2meet  Op het Stationsplein in Amersfoort vindt u Seats2meet. Een plek om te werken, te ontmoeten en te vergaderen.

Station2Station: Eempolis Op station Amersfoort is een flexibel kantoor geopend door samenwerking tussen NS en Regus. Flexibele werkers kunnen er onder meer gebruikmaken van een business lounge en een samenwerkingsruimte. Er is draadloos internet, de mogelijkheid om te printen en te kopiëren en er zijn vergaderzalen met videoconferencing.

Overige locaties

Atoomclub AtoomClub is een enerverende, avontuurlijke werkomgeving die de creativiteit en productiviteit van professionals op allerlei manieren stimuleert. Een plek die energie geeft. Die energie krijgen ondernemers en professionals door de huiselijke inrichting, de vriendelijke ontvangst, de hechte community en de verschillende ruimtes die allemaal een eigen functie en sfeer hebben. Atoomclub bevindt zich direct naast Van der Valk langs de A1.

Peer! Seats2meet locatie Maanlander 14a Amersfoort Noord (Calveen) biedt gratis werkplekken die uiterst flexibel te boeken zijn. Gratis parkeren en koffie.

OfficeTOday De vestiging van OfficeTOday in Soesterberg, slechts 2 km van Amersfoort, heeft inmiddels haar deuren geopend en de eerste huurders van vaste kantoorruimte mogen ontvangen. Ook hebben diverse partijen al gekozen voor deze vergaderfaciliteit voorzien van beamer en flip-over. OfficeTOday biedt vaste kantoorruimte, flex werkplek, vergaderruimte, trainingsruimte en coachingsruimte, kortom alle mogelijkheden om ontzorgd te werken in een kantoorpand in een groene omgeving met meer dan voldoende parkeergelegenheid en een full-service concept. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen via Soesterberg@officetoday.nl.

Nog niet de ruimte gevonden die u zocht? Kijk dan ook eens op de website van Kantoorruimtevinden.nl/Amersfoort. Daar vindt u een overzicht van tientallen locaties in regio Amersfoort.

Wij proberen met deze lijst volledig te zijn, mocht u toch een locatie missen of iets tegen komen dat niet klopt, dan horen wij dat graag: business@amersfoort.nl.

Amersfoort de stad voor uw onderneming?

Ontdek in 5 mails waarom Amersfoort misschien wel de beste vestigingsplek voor uw bedrijf is (stopt automatisch).

Lees meer >

Niks missen?

Meld u dan aan voor de wekelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws uit Amersfoort voor ondernemers via onderstaand formulier.

Meld nu aan!