Evenementen voor ondernemers

Van netwerkborrels en lokale bijeenkomsten, tot grootschalige congressen en nog véél meer: Amersfoortse ondernemers inspireren elkaar. Zet ze alvast in je agenda!

Actuele evenementen in Amersfoort

alt

Work Smarter on Tour

7-12-2022

Work Smarter on Tour

Teamleader wil ondernemers samenbrengen en inspireren om slimmer te werken. Daarom komen we naar je toe in Amersfoort met handige workshops die je productiviteit verhogen en positieve verhalen van topondernemers.

alt

Theatershow

13-12-2022

'Kijk eens door een andere bril'

“Kijk eens door een andere bril”, een unieke show over krapte op de arbeidsmarkt. De theatershow laat aan de hand van realistische scènes zien hoe werkgevers zich op de arbeidsmarkt kunnen presenteren en profileren. Meld je aan via: wspregioamersfoort.nl/agenda/theatershow

alt

Nieuwjaar033

23-1-2023

Nieuwjaar033

Op maandag 23 januari 2023 vindt de Nieuwjaarsreceptie Nieuwjaar033 weer plaats in Flint. In samenwerking met de ondernemersverenigingen VAB, Masters of Business, NAVS, A-West, De Maatschappij, VAO, OBA, VEBA en De Hoef 3.0. Meld je aan op nieuwjaar033.nl.

Uitgelichte evenementen

Deze zakelijke evenementen wil je de komende tijd niet missen in Amersfoort

Jubileumjaar Mondriaan 150

Piet Mondriaan: in 2022 vieren we zijn 150e geboortedag met het Feest van de Verbeelding. Amersfoortse bedrijven komen met bijzondere initiatieven om hier een onvergetelijk jubileumjaar van te maken.

Wil je met jouw organisatie ook een bijdrage leveren aan het jubileumjaar? Of wil je meer informatie over het zakelijke programma? Ontdek het via onderstaande button.

Heb je een vraag voor ons? We helpen je graag verder.

Mis nooit meer een Amersfoorts evenement!

Van business bijeenkomsten en lezingen, tot belangrijke updates - blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief. 1.500 ondernemers gingen je voor!

AB - Contactformulier - Toren in de stad

Alle onderwerpen
Netwerken
alt

Jaarmarkt

23-4-2022

Evenement 4

Dit is de introductie van het evenement