Evenementen voor ondernemers

Van netwerkborrels en lokale bijeenkomsten, tot grootschalige congressen en nog véél meer: Amersfoortse ondernemers inspireren elkaar. Zet ze alvast in je agenda!

Actuele evenementen in Amersfoort

alt

CAPIGI 2023: Bots, Boots & Business

8-5-2023

CAPIGI 2023: Bots, Boots & Business

CAPIGI 2023 zal op 8,9 en 10 mei bespreken hoe data en digitalisering de boerderijen van vandaag veranderen in boerderijen van de toekomst.

alt

Themabijeenkomst Energietransitie

11-5-2023

Themabijeenkomst Energietransitie

Op donderdag 11 mei komen Amersfoortse ondernemers bij elkaar om in gesprek te gaan en te leren over de energietransitie. Meld je aan via: www.amersfoortduurzaam.nl/themabijeenkomst

alt

GeoBuzz

21-6-2023

GeoBuzz

GeoBuzz is een netwerkevenement, congres en beurs. 2 dagen van ontmoeting, informatie delen en verbinding maken. GeoBuzz is een samenwerking van de geosector met Earth Valley. Meld je aan via: https://geobuzz.nl/

Uitgelichte evenementen

Deze zakelijke evenementen wil je de komende tijd niet missen in Amersfoort

Jubileumjaar Mondriaan 150

Piet Mondriaan: in 2022 vieren we zijn 150e geboortedag met het Feest van de Verbeelding. Amersfoortse bedrijven komen met bijzondere initiatieven om hier een onvergetelijk jubileumjaar van te maken.

Wil je met jouw organisatie ook een bijdrage leveren aan het jubileumjaar? Of wil je meer informatie over het zakelijke programma? Ontdek het via onderstaande button.

Heb je een vraag voor ons? We helpen je graag verder.

Mis nooit meer een Amersfoorts evenement!

Van business bijeenkomsten en lezingen, tot belangrijke updates - blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief. 1.500 ondernemers gingen je voor!

AB - Contactformulier - Toren in de stad