Evenementen voor ondernemers

Van netwerkborrels en lokale bijeenkomsten, tot grootschalige congressen en nog véél meer: Amersfoortse ondernemers inspireren elkaar. Zet ze alvast in je agenda!

Actuele evenementen in Amersfoort

alt

Duitslanddag 2022

11-10-2022

Duitslanddag

De Duitslanddag is hét evenement over zakendoen in Duitsland en deze vindt dit jaar plaats in Amersfoort! Zien we je op 11 oktober?

alt

Dag van de Ondernemer

18-11-2022

Ondernemen in Amersfoort

18 november is de dag waarop we het ondernemerschap vieren en ondernemers bedanken voor hun durf en doorzettingsvermogen.

alt

Cleanup Day Amersfoort

17-9-2022

WorldCleanUpDay033

Tijdens World Cleanup Day houden we samen met meer dan 180 landen op de planeet een grote opruimactie. Samen maken we de stad nog mooier.

Uitgelichte evenementen

Deze zakelijke evenementen wil je de komende tijd niet missen in Amersfoort

Duitslanddag bij de Wagenwerkplaats

De Duitslanddag is het grootste Duitslandevenement in Nederland. Zo’n duizend ondernemers komen op deze dag samen om kennis op te doen bij experts. Er zijn workshops en een beursvloer met informatiestands. Kortom: alle mogelijkheid om te netwerken!

Ondernemers kunnen informatie over allerlei thema’s inwinnen. Experts leggen uit waar de kansen liggen en hoe ze benut kunnen worden, en ondernemers krijgen tips en leren hoe ze vaak voorkomende valkuilen kunnen vermijden. Ben jij er 11 oktober ook bij?

Jubileumjaar Mondriaan 150

Piet Mondriaan: in 2022 vieren we zijn 150e geboortedag met het Feest van de Verbeelding. Amersfoortse bedrijven komen met bijzondere initiatieven om hier een onvergetelijk jubileumjaar van te maken.

Wil je met jouw organisatie ook een bijdrage leveren aan het jubileumjaar? Of wil je meer informatie over het zakelijke programma? Ontdek het via onderstaande button.

Heb je een vraag voor ons? We helpen je graag verder.

Mis nooit meer een Amersfoorts evenement!

Van business bijeenkomsten en lezingen, tot belangrijke updates - blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief. 1.500 ondernemers gingen je voor!

AB - Contactformulier - Toren in de stad

Alle onderwerpen
Netwerken
alt

Jaarmarkt

23-4-2022

Evenement 4

Dit is de introductie van het evenement