Wilt u meer weten over Amersfoort?

Amersfoort: gunstig vestigingsklimaat voor ondernemers

Amersfoort ligt in het hart van Nederland. Mede door deze centrale ligging heeft zich in Amersfoort een levendige netwerkeconomie ontwikkeld. Met de unieke geografische locatie van Amersfoort, de goede digitale en fysieke infrastructuur, de toegang tot jong en hoog opgeleid talent en een gevarieerd aanbod aan stedelijke voorzieningen biedt Amersfoort een gunstig vestigingsklimaat. Amersfoort behoort daarnaast tot de best presterende en meest concurrerende regio’s van Europa (competitiviteitranglijst van de Europese Unie). Het is een echte kennisregio en dit zorgt voor steeds weer nieuwe economische activiteiten en initiatieven. De drijvende kracht achter de regionale economie is dan ook de kennisintensieve zakelijke dienstverlening, met een klantenkring die de hele aardbol bestrijkt.

Een snelle start met uw onderneming in Amersfoort maken?

Amersfoort - Koppelpoort

Beste Woon-Werkstad 2015, 2016 én 2017 (Elsevier)

Een keuze voor Amersfoort, betekent in de praktijk een keuze voor het knooppunt van wegen-, spoor-, glasvezel-, kennis- en mensennetwerk. Groeien kan hier nog op een prettige manier. Mensen wonen en werken graag in Amersfoort. Amersfoort combineert namelijk een prachtige oude binnenstad met de nieuwste voorzieningen en bereikbare locaties. Daarnaast is Schiphol binnen 40 minuten bereikbaar, is Amersfoort in 2015, 2016 én 2017 uitgeroepen tot de beste Woon-Werkstad (Elsevier) en mocht de stad de titel van beste hotelstad van Nederland (trivago) op haar naam schrijven.

Of Amersfoort ook de juiste keuze is voor uw onderneming? Ontdek het in de vestigingsgids.

15.000
ondernemingen
in Amersfoort!
Wanneer volgt u?

Wilt u meer weten over Amersfoort?

Amersfoort de stad voor uw onderneming?

Ontdek in 5 mails waarom Amersfoort misschien wel de beste vestigingsplek voor uw bedrijf is (stopt automatisch).

Lees meer >

Niks missen?

Meld u dan aan voor de wekelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws uit Amersfoort voor ondernemers via onderstaand formulier.

Meld nu aan!