Blog

Waarom Stationsgebied Amersfoort de best bereikbare werklocatie is

Stationsgebied Amersfoort is een knooppunt van kennis. Met haar representatieve kantoren langs het spoor vormt het Stationsgebied een eersteklas locatie in Amersfoort. Hier voelen (inter)nationale bedrijven en hoofdkantoren als FrieslandCampina, TwynstraGudde, ThiemeMeulenhoff, Philadelphia Zorg en de gezondheidsfondsen in het Huis voor de Gezondheid zich thuis.

Ontdek de exclusieve voordelen van ondernemen in Amersfoort en download het magazine!

Eersteklas zichtlocatie

Met haar representatieve kantoren langs het spoor vormt het Stationsgebied een eersteklas zichtlocatie in Amersfoort. Het Stationsgebied is de best bereikbare kantoorlocatie van Nederland per auto en per spoor. Via de recent geopende Kersenbaan is er een directe verbinding met de A28.

NS Station Amersfoort is een belangrijk intercitystation met directe verbindingen naar Schiphol, de hele Randstad en het Oosten en Noorden van Nederland. Het Stationsgebied loopt van het NS station tot de rand van de historische binnenstad.

Het Stationsgebied is een centrumstedelijke locatie met veel hoogbouw en gemengde functies. Het gebied kent veel moderne, grote kantoren met vooral hoofdkantoren, zakelijke dienstverleners en non-profit organisaties.

Lees meer over het Stationsgebied Amersfoort.

Infographic Stationsgebied Amersfoort

Download de infographic en ontdek de specifieke kenmerken van Stationsgebied Amersfoort.

Infographic Stationsgebied Amersfoort - Amersfoort Business

Amersfoort de stad voor uw onderneming?

Ontdek in 5 mails waarom Amersfoort misschien wel de beste vestigingsplek voor uw bedrijf is (stopt automatisch).

Lees meer >

Niks missen?

Meld u dan aan voor de wekelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws uit Amersfoort voor ondernemers via onderstaand formulier.

Meld nu aan!