Blog

Bedrijvenpark De Wieken Vinkenhoef: ‘Wij houden het netjes en schoon; het is alsof je Bloemendaal binnenrijdt’

Besseling Vervoert is ook na ruim een decennium hartstikke blij met De Wieken Vinkenhoef als thuisbasis. Het bedrijvenpark ligt in de zuidelijke oksel van de A28 en de A1 en telt ongeveer 90 bedrijven die actief zijn in branches als transport en logistiek, bouw en vastgoed, informatie en communicatietechnologie en technische dienstverlening. Als voorzitter van de bedrijvenvereniging doet Edwin Besseling er samen met andere proactieve ondernemers veel aan om het hoge niveau in uitstraling vast te houden.

‘Je ziet vaak dat bedrijventerreinen mooi beginnen, maar na verloop van tijd vervallen. Dan is er een opknapbeurt nodig. Wij houden het netjes en schoon. Het is alsof je Bloemendaal binnenrijdt. Links groen, rechts groen. Je gaat er automatisch rustiger door rijden. Het onderhoud is overigens een mooi voorbeeld van de goede samenwerking met de gemeente Amersfoort. Wij zijn leading, met in onze rug de gemeente. We hebben een parkmanager in de arm genomen die alles bijhoudt. Kijk je naar de invulling, dan staan er mooie bedrijven. Je hebt hier grote organisaties als Applied Medical, Ranzijn en PostNL, maar ook middelgrote bedrijven en verzamelgebouwen met zzp’ers. Er is hier een mooie mix ontstaan. Dat leidt ook tot kruisbestuivingen. Leuk voorbeeld: onze ‘buurman’ is specialist in zonwering. Toen die van ons aan vervanging toe was, konden we dat mooi door hem laten doen. Dienstverlening hoeft niet altijd van ver te komen.’

Lees hier het complete interview met Edwin Besseling.

Amersfoort de stad voor uw onderneming?

Ontdek in 5 mails waarom Amersfoort misschien wel de beste vestigingsplek voor uw bedrijf is (stopt automatisch).

Lees meer >

Niks missen?

Meld u dan aan voor de wekelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws uit Amersfoort voor ondernemers via onderstaand formulier.

Meld nu aan!