Amersfoort is in figuurlijke zin een drempelloze stad.

Arjan van Asselt

Directeur Projectontwikkeling

Heilijgers verzorgt verrassende huisvesting voor een breed scala aan klanten. De onderneming creëert voornamelijk binnen de driehoek Amersfoort, Utrecht en Amsterdam innovatieve ontwikkelings-, realisatie- en vastgoedbeheeroplossingen op maat voor onder meer bedrijven, scholen, winkels en particulieren. Heilijgers heeft zich gespecialiseerd in drie disciplines: ontwikkelen, bouwen en onderhoud & renovatie. Arjan van Asselt geeft als directeur leiding aan Heilijgers Projectontwikkeling.

Connect met mij

Heb je vragen over het ondernemen in Amersfoort?
Neem gerust contact met mij op.

Heilijgers in Amersfoort

Heilijgers is onlosmakelijk verbonden met Amersfoort. Ruim 130 jaar geleden werd het bedrijf in deze stad opgericht. En nog altijd is het een vooruitstrevende speler in de regionale bouwsector. "Dit is onze thuisstad, al spreek ik liever van thuisregio," zegt Van Asselt. "Samen optrekken en elkaar versterken, met behoud van de verschillende eigen identiteiten: daar hecht ik veel waarde aan."

De Hoef

de-hoef-potHeilijgers is onlosmakelijk verbonden met Amersfoort. Ruim 130 jaar geleden werd het bedrijf in deze stad opgericht. En nog altijd is het een vooruitstrevende speler in de regionale bouwsector. "Dit is onze thuisstad, al spreek ik liever van thuisregio," zegt Van Asselt. "Samen optrekken en elkaar versterken, met behoud van de verschillende eigen identiteiten: daar hecht ik veel waarde aan."

De bouwsector

 

kantoor-heilijgers

In de ogen van Van Asselt is Amersfoort een aantrekkelijke vestigingslocatie voor bedrijven en organisaties. "De regio Amersfoort is betaalbaar en overzichtelijk. Een beetje ons-kent-ons. Ondernemers delen graag kennis met elkaar. Ik vind het opvallend hoe open en toegankelijk Amersfoortse ondernemers zijn. Ze zijn oprecht geïnteresseerd in nieuwkomers, maken makkelijk contact en accepteren mensen zonder aanziens des persoons. Ik kom zelf uit de Veluwe, daar ervaar ik dat bijvoorbeeld veel minder. Amersfoort is in figuurlijke zin een drempelloze stad."

Heilijgers in Amersfoort

Heilijgers is onlosmakelijk verbonden met Amersfoort. Ruim 130 jaar geleden werd het bedrijf in deze stad opgericht. En nog altijd is het een vooruitstrevende speler in de regionale bouwsector. "Dit is onze thuisstad, al spreek ik liever van thuisregio," zegt Van Asselt. "Samen optrekken en elkaar versterken, met behoud van de verschillende eigen identiteiten: daar hecht ik veel waarde aan..

Pot op werklocatie De Hoef

Als ondernemer is Van Asselt blij met Amersfoort als thuisbasis. "De regio ligt natuurlijk op een fantastisch snijpunt tussen het noorden van het land en de randstad. Vanaf onze vestiging op De Hoef ben je vrijwel overal binnen een uur. Er huizen hier mooie bedrijven, geleid door goede ondernemers. Ook de verscheidenheid van de regio vind ik een belangrijk voordeel. Ze heeft een heel divers, maar schaalbaar karakter. Dat schept een prettig werkklimaat."

Ontdek De Hoef

kantoor-heilijgers

"Huisvesting heeft veel raakvlakken: sociaal domein, zorg, instroom van nieuwe bewoners, om maar een greep te doen. Daarom is het belangrijk om je markt goed te kennen. Wij opereren op basis van die marktkennis. Omgekeerd kan de regio gebruikmaken van onze regionale kennis over de bouw- en vastgoedbranche. Wij staan immers letterlijk en figuurlijk met beide benen op de grond."

Ontdek de bouwsector

Kennismaken met Amersfoortse ondernemers?

Amersfoortse ondernemers vertellen in het magazine Aangenaam hoe het is om te ondernemen vanuit ‘the center of the network economy’.

Wilt u graag van Amersfoortse ondernemers zelf horen hoe het is om te ondernemen vanuit Amersfoort? Lees dan het magazine Aangenaam.


of lees het magazine online

Amersfoort de stad voor uw onderneming?

Ontdek in 5 mails waarom Amersfoort misschien wel de beste vestigingsplek voor uw bedrijf is (stopt automatisch).

Lees meer >

Niks missen?

Meld u dan aan voor de wekelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws uit Amersfoort voor ondernemers via onderstaand formulier.

Meld nu aan!