Op zoek naar de beste plek voor uw onderneming? Amersfoort ligt niet alleen centraal, maar heeft ook een uitstekend ondernemersklimaat. De stad is niet voor niets ‘Centre of the Network Economy’ en 2 jaar op rij uitgeroepen tot de beste woon-werkstad (Elsevier)! Ontdek met 5 handige e-mails (1 e-mail per week) waarom juist Amersfoort voor u en uw werknemers de beste keuze is.

Wat u kunt verwachten?

  1. Inspirerende kleine én grote Amersfoortse ondernemers zoals Heilijgers, Picnic en FrieslandCampina vertellen wat ondernemen, samenwerken en netwerken in de stad voor hen betekent.
  2. We zetten alle netwerkverenigingen voor u op een rij. Want nieuwe lokale contacten zijn een belangrijke voorwaarde voor een zachte landing van uw onderneming.
  3. Op een handige infographic staan alle belangrijke cijfers en feiten over Amersfoort.
  4. Hoe vind je de ideale werklocatie binnen een stad? Met onze tips ontdekt u zelf welke panden en werklocaties geschikt kunnen zijn.
  5. Ook verhuizen is een hele onderneming. De tips in deze laatste praktische e-mail helpen u op weg met het openen van uw nieuwe locatie.

Aanmelden voor 5 handige mails

Vul hieronder uw gegevens in om deze 5 e-mails te ontvangen!

De verzending stopt automatisch

Na verzending van de 5 mails vragen wij u vrijblijvend of u de Amersfoort Business nieuwsbrief wilt ontvangen. In deze nieuwsbrief houden wij u wekelijks op de hoogte van al het ondernemersnieuws uit de regio Amersfoort. Vul hierboven uw gegevens in om deze 5 e-mails te ontvangen!

Amersfoort de stad voor uw onderneming?

Ontdek in 5 mails waarom Amersfoort misschien wel de beste vestigingsplek voor uw bedrijf is (stopt automatisch).

Lees meer >

Niks missen?

Meld u dan aan voor de wekelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws uit Amersfoort voor ondernemers via onderstaand formulier.

Meld nu aan!