Blog

30 april: Koningsdag netwerkevenement in München

Wilt u uw bestaande zakelijke relaties in Beieren uitnodigen voor een sfeervol netwerk evenement of wilt u nieuwe contacten opdoen in Zuid-Duitsland, dan is Koningsdag in München de uitgelezen mogelijkheid.

Het Consulaat Generaal in München organiseert op 30 april haar jaarlijkse Koningsdag Netwerk-evenement. Meer dan 200 vertegenwoordigers van bedrijven, overheden en kennisinstellingen uit Beieren komen jaarlijks naar deze Koningsdag viering. Dit jaar is het evenement in het teken van de regio’s Utrecht en Amsterdam met een focus op de thema’s Smart Mobility en Gezond Stedelijk Leven. De beide regio´s trekken sinds 2017 samen op in het ondersteunen van handel en kennisuitwisseling in Zuid-Duitsland op deze thema’s.

De Amersfoortse wethouder Fatma Koşer Kaya zal namens de 2 regio’s bestuurlijk aanwezig zijn. Omdat de regio Utrecht mede gastheer is, wordt bedrijven uit de regio Amersfoort/Utrecht de mogelijkheid geboden actief aan dit netwerkevenement deel te nemen. Als sponsor bestaat de mogelijkheid om zich te presenteren middels een stand, eigen relaties door het Consulaat te laten uitnodigen en u door het consulaat gericht te laten kennismaken met mogelijke aanwezigen.

Het evenement vindt dinsdagavond 30 april plaats in de Pinakothek der Moderne in München. Tegelijkertijd vindt in de tegenovergelegen Alte Pinakothek de tentoonstelling ‘Utrecht, Caravaggio en Europa’ plaats. Een korte impressie van deze unieke tentoonstelling wordt in het avondprogramma opgenomen, wat een extra culturele dimensie geeft aan het evenement.

Interesse? Neem u dan zo snel mogelijk contact op met Joost van Leur, jjh.vanleur@amersfoort.nl, of 06-55465706.

 

Amersfoort de stad voor uw onderneming?

Ontdek in 5 mails waarom Amersfoort misschien wel de beste vestigingsplek voor uw bedrijf is (stopt automatisch).

Lees meer >

Niks missen?

Meld u dan aan voor de wekelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws uit Amersfoort voor ondernemers via onderstaand formulier.

Meld nu aan!